AMWAY predstavio novu Artistry Hydra-v™ kolekciju

Amway kompanija predstavila je Hydra-v™ kolekciju Artistry brenda koji je na tržištu već 50 godina, a čije je zaštitno lice australska glumica Teresa Palmer

teresa2

Nadahnut otkrićem Aquaporina koje je osvojilo Nobelovu nagradu, Amway je prošli tjedan predstavio ARTISTRY Hydra-V™ kolekciju koja donosi novu razinu dubinske hidratacije kože. ARTISTRY Hydra-V™ kolekcija za njegu kože koristi mješavinu netaknutih, prirodnih sastojaka i napredne znanstvene formule.

didem2

Didem Balcioglu, menadžerica za korporativne poslove Amway Europa, povodom predstavljanja nove kolekcije Atrtistry brenda izjavila je: „Mi imamo 7 labaratorija u svijetu koji se bave razvojem i istraživanjem, čak 900 znanstvenika radi na pronalaženju najboljih rješenja i formula za naše proizvode i korisnike naših proizvoda“.

„Artistry njega se pozicionirala među prvih pet brandova za njegu. Ono što nas razlikuje od drugih brendova je to što sami proizvodimo kozmetiku za njegu, sve je kontrolirano s naše strane. Znatno ulažemo u razvoj i istraživanje naših stručnjaka.“, naglasila je Balcioglu te istaknula kako se glavni sastojci Artistry proizvoda uzimaju iz prirodnih resursa, a to su Hydra V, himalajski ružičasti minerali i havajski acai.

Istraživanja pokazuju da milijuni ljudi diljem svijeta pate od dehidracije kože koja se najčešće pojavljuje već u dvadesetim godinama života.

ARTISTRY HYDRA-V™ kolekcija zadržava vlažnost kože i stvara zaštitni sloj Hydra Complex koji sadrži rijetke i dragocjene sastojke:

 • najčišću vodu norveških fjordova koja dubinski hidratizira površinske stanice kože
 • himalajske ružičaste minerale bogate hranjivim tvarima koji obnavljaju kožu kako bi poboljšano obavljala transport vode, njeno pohranjivanje i zadržavanje
 • hranjivi ekstrakt havajskih Acai bobica koji zadržava hidratacijui pojačano vlaži barijeru kože

artisru

ARTISTRY™ znanstvenici su otkrili da dubinska, trajna hidratacija zahtijeva temeljit pristup – samo umivanje vodom nije dovoljno. Za najbolje rezultate nužno je poboljšati prirodan proces hidratacije kože upravljanjem stanica kože. Baš poput sustava za navodnjavanja, Aquaporini su kanali unutar stanica kože koji prenose vodu preko staničnih membrana čime kontroliraju pohranjivanje vode i prijenos hranjivih tvari. Upravo je ovo otkriće inspiriralo ARTISTRY™ znanstvenike na razvijanje Hydra Complex tehnologije, koja je ključ za uravnoteženu hidrataciju koju pružaju ARTISTRY HYDRA-V™ proizvodi.

ARTISTRY HYDRA-V™ kolekcija obuhvaća sedam proizvoda za svakodnevne ritual u samo tri koraka:

 1. korak: Priprema
 • ARTISTRY HYDRA-V™ Osvježavajuća pjena za čišćenje
 • ARTISTRY HYDRA-V™ Osvježavajući tonik
 1. korak: Revitalizacija
 • ARTISTRY HYDRA-V™ Revitalizirajući koncentrirani serum za kožu – heroj proizvod kolekcije
 1. korak: Hidratacija
 • Lice:

– ARTISTRY HYDRA-V™ Osvježavajući gel (za masnu do mješovitu kožu)
– ARTISTRY HYDRA-V™ Hranjiva gel-krema (za sve tipove kože)
– ARTISTRY HYDRA-V™ Obnavljajuća hidratantna krema (za normalnu do suhu kožu)

 • Oči:
  – ARTISTRY HYDRA-V™ Osvježavajuća gel-krema za oči

Artistry™ proizvode je moguće kupiti isključivo putem mreže Amwayevih nositelja posla (ANP). Za više informacija posjetite http://www.amway.hr.

Ana Mišić

Midas

Ostavite komentar