15 godina uspjeha Armanijeve linije LUMINOUS SILK

U novo otvorenu parfumeriju Douglas u Arena Centru Zagreb stigao je i LUMINOUS SILK COMPACT, dvonamjenski puder u kamenu svilenkaste teksture i sjaja.

Lansirana 2000. godine, Armanijeva podloga LUMINOUS SILK i njezina revolucionarna tekstura osvojile su milijune žena i profesionalnih vizažista diljem svijeta.

ga puder

U znak proslave 15 godina uspjeha i 15. godišnjice Giorgio Armani Beauty, podloga LUMINOUS SILK prilagođena je u dvonamjenski puder u kamenu, LUMINOUS SILK COMPACT.Utjelovljuje ga kanadska glumica Sarah Gadon, novo lice Giorgio Armani Make-Upa.

Inspiriran jedinstvenom formulom podloge LUMINOUS SILK, puder reinterpretira make-up on-the-go, naglašavajući prirodnu ljepotu jedinstvenim izvorom svjetlosti na koži.

Dvonamjenski aplikator može se koristiti za kreiranje puderastog finiša od providne do jače pokrivenosti.

puder 2 gaMicro-Fil tehnologija u tekućoj podlozi razvijena je u Micro-Silk tehnologiju za puder u kamenu koja je temeljena na mimetičkim agensima koji pružaju svilenkasti osjećaj.  Ova revolucionarna tehnologija donosi nevjerojatnu prozračnost, trenutačni sjaj i iznimno prirodan učinak.

Micro-Silk omogućuje savršenu preciznost za blistav i prirodan ten.

Zahvaljujući „silky blur“filerima, ten je ujednačen, matiran i besprijekoran.

Silikonske mikro-česticei fileri u srcu formule osiguravaju 12-satnu postojanost.

Spužvica je s jedne strane filcana i bež boje, a s druge svilena i crna. Njezin visoko tehnološkisintetički materijal Cellbion®osigurava iznimnu čvrstoću aplikatora, dok je istovremeno mek na dodir. Učinkovita poput četkice, spužvica omogućuje nanošenje po mjeri i željama korisnica, za postizanje željenog učinka:

– puderasti finiš postiže se korištenjem bež strane, za učinak sličan onom kod korištenja četkice; na ovaj se način delikatno nanosi lagani sloj bez pretjeranog isticanja linija, a može se koristiti i uzjutarnje nanošenje podloge LUMINOUS SILK kako bi se prema potrebi uklonio prekomjerni sjaj na određenim područjima

– jača pokrivenost postiže se korištenjem crne strane, a savršena je za prekrivanje nesavršenosti tijekom dana ili prije izlaska.

Obje su strane antibakterijske i perive, za bolju higijenu.

Kompaktni puder savršeno se slaže s podlogom LUMINOUS SILK.

nijanseOsam nijansi odgovara liniji podloge LUMINOUS SILK, uz dvije ‘star‘ nijanse (br. 4 ibr. 5) i među-nijanse za prilagodbu svakom tonu kože. Dostupne su i dvije nove univerzalne nijanse (br. 0 i br. 2).

– br. 0
– br. 2
– br. 3
– br. 4 (starnijansa)
– br. 4,5
– br. 5
– br. 5,5 (starnijansa)
– br. 6,5

„Podloga LUMINOUS SILK kultni je proizvod koji žene koriste na svakodnevnoj osnovi, a neizostavan je i kod profesionalnih visažista. Vrlo je prozračna i ugodna, uz postojani učinak. LUMINOUS SILK donosi besprijekoran make-up učinak za svjež izgled i prirodni sjaj. Mnogi su je pokušali imitirati, ali nitko nije uspio. Upravo je zato i petnaest godina nakon kreiranja još uvijek vodeća podloga. Svaka žena može prilagoditi nijansu svojem tonu kože i prekriti vidne nepravilnosti. LUMINOUS SILK COMPACT omogućuje jednostavnopopravljanje šminke u bilo kojem trenutku, s jednakim osjećajem mekoće i savršenim rezultatom.“ Linda Cantello, međunarodna visažistica za Giorgio Armani

Informativna cijena (ekskluzivno u Douglas parfumerijama – TRG, ARENA CENTAR – ZAGREB): 399 hrk

 

Midas

Ostavite komentar