Reserved pripremio zimski lookbook 2015 i za muškarce

U najnovijoj kolekciji za muškarce pod nazivom Funkcionalna elegancija, tradicionalni kroj se spojio s nečim potpuno modernim i svježim.

reservedFotografije lookbooka otkrivaju ideju miksa sportskog i udobnog, kao i elemenata klasičnog što je najbolje vidljivo na određenim komadima poput polu-formalne jakne i odijela.

Mnoštvo detalja čine kolekciju eklektičnom, ali i skladnom te funkcionalnom. Prošivene jakne dolaze u tamnocrvenoj boji, dok su hlače u indigo boji dizajnirane kako bi idealno odgovarale uz sako. Veste mélange i košulje posebno su istaknute u ovoj kolekciji, a izbor odjeće zaista je velik. Paleta boja muške kolekcije Funkcionalna elegancija sadrži tamne nijanse i neutralnu kombinaciju bijele i crne koje ponegdje obogaćuju jarke narančasta i crvena.

U Reserved zimskom lookbooku mogu se pronaći mnogi inspirativni motivi od stila američkih koledža 50-ih i 60-ih, preko rockabillya i stila drvosječa, do stylinga engleskih džentlmena.Kolekcija, iako inovativna, temelji se na klasičnim modnim predmetima poput praktičnih košulja, dresova, vesta i prošivenih sportskih jakni.
A.M.

Midas

Ostavite komentar