Prenosiv, svestran i zabavan – novi, odvojivi Toshiba Satellite Click 10

Toshiba Europe predstavlja novi odvojivi uređaj Satellite Click 10, koji korisnicima pruža vrhunske funkcionalnosti prijenosnog i tablet računala uz samo jedan klik.

sateliteSatellite Click 10 se lako transformira iz učinkovitog prijenosnog računala s tipkovnicom pune veličine u intuitivno tablet računalo, zgodno za dijeljenje sadržaja. Idealan kao dodatni prenosivi uređaj za studente i zapisivanje bilješki na predavanjima, Satellite Click 10 je jednako praktičan za zabavu i produktivan rad.

Novi model ima ekran WUXGA dijagonale 25,7 cm (10,1 inča) s rezolucijom boljom od Full HD (1920 x 1200), koja korisnicima omogućuje živopisnu jasnoću i definiciju slike. Širokokutna tehnologija integrirana je u ekran za bolju reprodukciju boja te nudi kut gledanja od 178°. S visokom razinom osvijetljenosti slike, Satellite Click 10 je također prikladan za rad u uvjetima vanjskog osvjetljenja.

 S autonomijom do 15 sati, korisnici slobodno mogu raditi i zabavljati se gotovo dva radna dana bez dopunjavanja baterije. Pametan način punjenja omogućava da se tablet uvijek puni prvi, a prazni tek nakon tipkovnice, kako bi uređaj maksimalno moguće vrijeme mogao raditi na bateriji. Satellite Click 10 teži svega 1,1 kg kao prijenosno računalo, i 552 g kao tablet, što dodatno pospješuje prenosivost ovog elegantnog uređaja satenski zlatne boje. A uz tipkovnicu pune veličine, korisnici mogu ugodno tipkati bez obzira jesu li vani ili kod kuće.

Novi Toshiba Satellite Click 10 će biti dostupan u Hrvatskoj u studenom 2015.

Midas Widget

Ostavite komentar