Predstavljeni pametni telefoni Huawei P10 i P10 Plus

Zagreb, 12. travnja 2017. – Na opuštenom događanju održanom u ORIS – Kući arhitekture, Huawei je u srijedu predstavio svoje najnovije pametne telefone P10 i P10 Plus. Dugo iščekivani noviteti u P obitelji uređaja spoj su prekrasnog dizajna, napredne tehnologije i najnovijih softverskih dostignuća. Opremljeni su novom prednjom i stražnjom Leica kamerom s najsuvremenijim značajkama snimanja portretnih fotografija i Leica prednjom kamerom za snimanje savršenih selfieja koja korisnicima omogućuju istraživanje umijeća portretne fotografije. Osim službenog predstavljanja novih uređaja, svi gosti mogli su uživati i u prigodnoj izložbi deset atraktivnih umjetničkih fotografija snimljenih upravo Huaweijem P10 koji svojom naprednom dvostrukom kamerom razvijenom u suradnji s Leicom ponovno oduševljava sve ljubitelje vrhunske fotografije.

Ključne značajke uređaja uključuju:

  • Leica dvostruku kameru 2.0 kod Huaweija P10 i Leica dvostruku kameru 2.0 Pro Edition kod Huaweija P10 Plus, koje omogućuju snimanje umjetničkih portreta s preciznom 3D detekcijom lica, dinamičnim osvjetljenjem, značajkama za poboljšanje portreta, prirodnim bokeh efektom, HuaweiHybridZoom-om te prvom na svijetu prednjom Leica kamerom s potpunom novim senzorom s većim otvorom blende za izuzetne autoportrete;
  • Trendi boje i dizajn, uključujući izradu HyperDiamond-Cut tehnologijom i raznim bojama razvijenim u partnerstvu s Pantoneom;
  • Kirin 960 procesor, HuaweiUltraMemory i novo EMUI 5.1 korisničko sučelje, 4×4 LTE MIMO antenski sustav i 2×2 Wi-Fi MIMO antenski sustav za neviđene performanse.

Pri izradi ovog pametnog telefona po prvi je put korištena tehnologija HyperDiamond-Cut, a uređaj dolazi i u izvedbi završnice s profinjenim brušenim izgledom, odnosno visokim sjajem.

Huawei P10 i P10 Plus dostupni su u različitim jedinstvenim bojama što je rezultat suradnje s uglednim Pantone Color institutom, vodećim svjetskim autoritetom za boje. Uređaji u HyperDiamond-Cut izvedbi dostupni su bojama Shimmer Blue i Dazzling Gold. Uređaji u brušenoj izvedbi dostupni su u bojama Greenery, Rose Gold, MysticSilver, Graphite Black i Prestige Gold, a boja Ceramic White dostupna je u izvedbi s visokim sjajem.

Huawei P10 je elegantan i tanak uređaj debljine svega 6,98 mm. Obje izvedbe s 5,1–inčnim i 5,5-inčnim zaslonom dolaze s Corning Gorilla 5 zaštitom stakla te uskim rubovima, dok Huawei P10 Plus ima 2K zaslon za više detalja.

Huawei P10 i P10 Plus opremljeni su baterijama kapaciteta 3,200 i 3,750 mAh s podrškom za Huaweijevu Super Charge tehnologiju. Ova tehnologija uključuje i sigurnosne značajke poput Super Safe 5 zaštite, koji omogućuje praćenje voltaže i temperature baterije u stvarnom vremenu čime punjenje nije samo brže, već i sigurnije, a svega 30 minuta punjenja dovoljno je za cjelodnevno korištenje.

Midas Widget

Ostavite komentar