10 milijuna Huawei P20 Pro i P20 smartphonea prodano u pet mjeseci

Huawei P20 Pro i P20

Zagreb, 3. rujna 2018U prvih 5 mjeseci nakon što je lansiran na tržište Huawei P20 Pro i Huawei P20 smartphone, Huawei Consumer Business Grupa (CBG) objavila je kako je prodano 10 milijuna primjeraka. Ovaj podvig pokazuje povjerenje korisnika diljem svijeta u Huawei kao brand, ali i u inovativne tehnologije koje razvijaju za svoje uređaje, prije svega orijentirane poboljšanju performansi kamere.

Kevin Ho, predsjednik Handset Business odjela u Huawei Consumer Business Grupi je rekao:  „Ohrabruje nas odličan odaziv korisnika širom svijeta na naše najnovije perjanice. Prešavši brojku od 10 milijuna prodanih primjeraka postavili smo ljestvicu jako visoko, ali upravo nas to ohrabruje da nastavimo raditi ono što nam najbolje ide – razvijamo revolucionarne inovacije koje potom stavljamo u ruke naših korisnika.“

Huawei P20 Pro i P20

Huawei P20 Pro i P20 prva su dva uređaja koja su postigla troznamenkasti rezultat (109 bodova) na DxOMarku, tržišnom standardu kada su u pitanju kvaliteta kamere i leće uređaja. Huawei P20 Pro je i danas na vrhu rang-liste DxOMarka.Kamere uređaja izrađene u suradnji s Leicom, Master AI funkcija. Vrhunske performanse uređaja u noćnim uvjetima i veliki senzori po prvi su puta donijeli fotografije profesionalne kvalitete. Također, predstavljanjem boja Twilight i Pink Gold za P20 seriju uređaja, Huawei je pokrenuo novi trend u dizajnu smartohonea i potaknuo mnoge druge proizvođače da učine svoje uređaje dostupnima u više boja.

Ranije ovog mjeseca EISA (European Image and Sound Association) je obznanila kako je Huawei P20 Pro proglašen najboljim smartphoneom za razdoblje 2018./2019. ističući pritom kako je uređaj „najnapredniji, najinovativniji te tehnički najsuperiorniji smartphone ikad“. Ovo je još jedna potvrda kako je Huawei P20 Pro najbolji smartphone kojeg korisnici danas mogu kupiti.

Na IFA 2018 manifestaciji Huawei je predstavio boje Morpho Aurora i Pearl White za uređaje iz P20 serije. S nijansama inspiriranim prirodom, Huawei je obogatio svoju ponudu boja za još dvije.

M.Z.

Midas Widget

Ostavite komentar