Kozmetika Afrodita je 21.2.2017. održala konferenciju za novinare na samom vrhu Zagrebačkog nebodera Zagreb Eye, vidikovcu s prekrasnim pogledom na Zagreb gdje je predstavila novu liniju za njegu lica 4D Collagen.

O važnosti kolagena, koji je glavni strukturni protein i neizostavan sastavni dio kože, kose i noktiju, naveliko se govori i piše. Kozmetika Afrodita je prilikom predstavljanja nove linije za njegu lica 4D COLLAGEN pripremila zanimljiv “talk show” o kolagenu na kojem su sudjelovali gosti: Nataša Pinoza, Afroditina ambasadorica koja i službeno predstavlja novu liniju 4D COLLAGEN, Marija Borić, kazališna, televizijska i filmska glumica te dr. Aleksandar Milenović, plastični i estetski kirurg, a voditeljica je bila predivna Sanja Doležal.

Govorilo se o kolagenu i o posljedicama njegove degradacije u koži zbog prirodnog ali, na žalost, i neizbježnog procesa starenja, koji počne već iza 25 godine  i na koži ostavlja trag bora i gubitka elastičnosti. Inovacija iz Kozmetike Afrodita, pod imenom 4D COLLAGEN, uspješno rješava baš ove probleme kože. Linija 4D COLLAGEN temelji se na naprednoj, višeslojnoj kolagenskoj formulaciji s morskim kolagenom i biološko aktivnima peptidima te na površini kože omogućuje trenutni učinak liftinga a u dubljim slojevima dugoročno potiče tvorbu kolagena.

Rezultati nakon upotrebe doslovce oduševljavaju: posljedično se smanjuje pojava linija i bora do 31% a vidljivo se poboljšava tonus kože. Možemo govoriti o pravom preporodu kože i o učinkovitoj njezi koja je više od liftinga.

Linija 4D COLLAGEN sastoji se od širokog spektra proizvoda koji zadovoljavaju  sve potrebe kože u tridesetim godinama i uključuje Hidratantni serum za intenzivni osjećaj hidratacije, Kreme za normalnu-mješovitu kožu i za suhu kožu, Kremu oko očiju, Sleeping masku za bogatu njegu dok spavate i Ampule za 7-dnevno maksi pomlađivanje.

Nova linija za njegu lica 4D COLLAGEN sadrži naprednu, višeslojnu KOLAGENSKU FORMULACIJU morskog kolagena i biološki aktivnih peptida, koja na površini kože pruža trenutačni učinak liftinga, a u dubljim slojevima kože dugoročno potiče sintezu kolagena. Posljedično, dovodi do smanjenja vidljivosti linija i bora te vidljivog poboljšanja tonusa kože.

  • Na površini kože MORSKI KOLAGEN, u dehidriranom obliku, u dodiru s vlagom koja isparava iz kože, povećava svoj volumen do 10-x i ispunjava bore – LIFT EFFECT.
  • U dubljim slojevima kože BIOLOŠKI AKTIVNI PEPTIDI potiču stanice kože da se brže dijele i sintetiziraju više kolagena, elastina i hijaluronske kiseline.

4D COLLAGEN UČINCI:

  • TRENUTAČNI UČINAK LIFTINGA
  • DUGORUČNO POTICANA TVORBA KOLAGENA
  • ČVRŠĆA I ELASTIČNIJA KOŽA
  • SMANJENA POJAVNOST BORA

4D COLLAGEN Krema za normalnu-mješovitu kožu pruža potpunu hidrataciju za lice & vrat & dekolte (BEZ parabena & parafina).

Sastojci: morski kolagen & biološko aktivni peptidi  & hydra kompleks

Ovaj trenutni učinak liftinga omogućava kolagenska formulacija obogaćena hydra kompleksom, koji daje obilje vlage i svjež, savršen izgled kože. Kada želite maksimalan osjećaj hidratacije, kao baznu kremu nanesite 4D COLLAGEN HIDRATANTNI SERUM.

 4D COLLAGEN Krema za suhu kožu za lice & vrat & dekolte (BEZ parabena)

Sastojci: morski kolagen & biološko aktivni peptidi & ulje bijeloglimnanta

Nakon primjene oduševiti će vas baršunast osjećaj ugode, bez neugodnog zatezanja kože. Kolagenska formulacija, s hranjivim uljem bijelog limnanta, vidljivo zaglađuje strukturu kože, smanjuje pojavu bora i izdašno je hrani. U slučaju vrlo suhe kože prijena nošenja kreme koristite 4D COLLAGEN HIDRATANTNI SERUM.

4D COLLAGEN HIDRATANTNI serum je HIT PROIZVOD (BEZ parabena & parafina).

Sastojci: morski kolagen & biološko aktivni peptidi & vitamin E

Osvojiti će vas brza apsorpcija kolagenskog seruma koji, pomoću vitamina E, omogućuje vitalizaciju kože, ekstremno je vlaži i daje joj svjež, mladenački ten. Kao izvrstan izvor hidratacije ugodan je svim tipovima kože. Možete ga upotrebljivati samostalno (kod masne kože) ili kao osnovu za odabranu kremu za njegu i make-up.

4D COLLAGEN krema oko očiju za odmoran pogled (BEZ parabena & parafina)

Sastojci: morski kolagen & biološko aktivni peptidi  & šipkovo ulje

Impresionira učinkom vidljivo čvršće kože i poboljšanim tonusom na području oko očiju. Kolagenska formulacija s dragocjenim uljem šipka intenzivno hrani i izdašno njeguje tanku kožu oko očiju te uz redovitu upotrebu smanjuje površinu bora i borica.

4D COLLAGEN sleeping maska  (BEZ parabena & parafina)    

Sastojci: morski kolagen &  biološko aktivni peptidi za sve tipove kože

Intenzivna regeneraciju kože za vrijeme spavanja. Sleeping maska u izdašnom sloju nanosi se na očišćenu i toniziranu kožu da se upije i ostavi se da djeluje tijekom noći. Maska obogaćena s kolagenskom formulacijom i peptidima djeluje izravno na boru, vidljivo je zapunjuje te potiče sintezu kolagena. Posljedica  je izdašno nahranjena i vidno pomlađena koža.

4D COLLAGEN AMPULE s morskim kolagenom  – u 7 dANA- maxi pomlađivanje za sve tipove kože

Učinkovita, visoko koncentrirana formulacija s morskim kolagenom zapunjuje bore i zaglađuje, učvršćuje i vlaži kožu odmah nakon nanošenja. U sinergiji sa 100% prirodnim uljima dugoručno osigurava zdrav, sjajan izgled bez bora. Sadržaj ampule nanesite na očišćenu i toniziranu kožu te ga umasirajte nježnim kružnim pokretima na području lica, vrata i dekoltea. Nakon nanošenja nastavite njegu odabranom kremom. Ampule su za višekratnu upotrebu. Potrošiti unutar 24 sata nakon otvaranja. Za održavanje rezultata preporučujemo kuru sa ponavljanjima barem 3 puta godišnje.

A.M.