Znakovi po kojima ćete prepoznati ženskaroša!

 

Jeste li ikada slušali onu pjesmu od Britney Spears ‘Womanizer’? Nemojte dopustiti da vam netko slomi srce, dobro promatrajte muškarca za kojeg mislite da je on baš ta druga polovica koju čekate. Jer ako je ženskaroš, zapamtite da je njemu nezamislivo skrasiti se s jednom ženom  bez obzira koliko vas tetošio.

Ženskaroši se vrlo brzo otkriju, ali prekasno za slomljeno srce, zato vam savjetujemo da pripazite na sljedeća tri znaka kooja će vam potvrditi da se radi o ženskarošu.

Veće ste imale priliku čuti od drugih da je ženskaroš

Nemojte ignorirati glasine. One ne moraju biti istinite, ali dugujte sebi da bar istražite da li je istina da je promijenio veliki broj partnerica u kratkom vremenu.

Obasipa vas poklonima

Oni ne znaju drugačije osvojiti djevojku i zato se cure osjećaju vrlo polaskano u njihovom društvu. Ali zapamtite, kada vas osvoji, ne očekujte da će nastaviti sa svojom pažnjom.

Čini vam se savršen

To je zato jer radi sve ciljano točno ono što zna da vam godi jer vas je sigurno promatrao i smišljao na koje načine vas može osvojiti. Na kraju krajeva nitko nije savršen i ako se tako čini u početku, budite na oprezu!

Izvor: Cover Style

 

 

 

Midas Widget

Ostavite komentar