Život nije savršen, ali ona je! CARPISA zna!

Život je akrobacija, kako kaže Ćiro Blažević, nije savršen, ali zato postoje savršene torbe:), a to zna talijanski modni brend Carpisa koji će vas uvesti u svijet klasičnih modela torbi i aktovki za svaku poslovnu priliku.

Sve hladniji jesenski dani najavljuju ulazak u novu blagdansku sezonu koju toliko volimo zbog mnoštva božićnih partyja te poslovnih evenata. Upravo je poslovno odijevanje vječan modni izazov svim damama užurbano dnevnog rasporeda, koje istovremeno žele izgledati fashion, i ostaviti dojam profesionalnosti i stila.

 

Business dress code inspirirao je Carpisa modne stručnjake u kreiranju savršene poslovne kolekcije za žene, ali i modno osvještene muškarce, dizajnirajući modele koji su funkcionalni i praktični, čineći ih upečatljivom stilskom opcijom. Brand je reinterpretirao klasične modele torbi i aktovki, dajući im pritom decentnu i ženstvenu estetsku notu koja će zadovoljiti i najistančanije ukuse. Zato, ako ste u potrazi za kvalitetnom i lijepom torbom koju ćete moći nositi od jutra do večeri, zavirite u galeriju fotografija i pronađite svog favorita!

A.M.

 

Midas Widget

Ostavite komentar