Žene između braka i preljuba

žene preljub i brak

Žene varaju supruge da bi spasile brak, zaključak je istraživača s Državnog sveučilišta Missouri. Za istraživanje pričano je s preko 50 žena koje su varale supruge, a samo tri su željele razvod. Žene su bile u dobi od 24 do 65 godina, no većina je bila u ranim 40-ima.

Također, otkrila je kako je žene-preljubnice teže razotkriti. U preljubu ih bude uhvaćeno svega pet posto, za razliku od 17 posto muških preljubnika.

Profesorica s Državnog sveučilišta Missouri se zapitala “Zašto žene varaju, ako ne žele napustiti svoje muževe?” pa je nakon istraživanja, na tu temu i napisala knjigu “Tajni život preljubnica”.

Ljepši spol najčešće vara, jer im je seksualni život kod kuće siromašan. Njih 26 je priznalo da su našle ljubavnika jer su im nedostajali seks i orgazam.

Bile su to njihove proračunate odluke kako bi dobile ono što im u braku nedostaje, što je za mnoge upravo orgazam. Neke su rekle kako nisu imale izbora, bilo je – ili će ostaviti supruga ili naći ljubavnika koji će ih seksualno zadovoljiti.

Bile su tu i žene koje su imale brakove bez seksa, a nisu znale zašto, i to je bilo tužno za slušati. Znale su reći ‘Moj suprug ne želi imati seks sa mnom, a ne znam koji je razlog. Godine odbijanja su bolne’.

Većina njih joj je rekla kako vole svoje muževe, da su dobri očevi, dobri ljudi, veliki prijatelji. Govorile su kako su bile u dilemi – da li da razdvoje djecu od oca, njemu slome srce, naposljetku ostanu same ili nađu ljubavnika te održe obitelj na okupu.

Nakon razgovora s toliko žena, zaključila je da bi mnoge žene, iako ne sve, varale muževe kada bi bile sigurne da neće biti ulovljene. Njihova najveća briga je bila zaštita braka, pazeći da suprug nikada ne sazna za njihove afere. Mislim da mnoge od njih ne bi varale kada bi znale da će suprug to saznati, jer bi u toj situaciji vjerojatno morale okončati svoje brakove.

M.Z.

Ostavite komentar