Uz ruže i romantiku, potrebno je još samo senzualno rublje!

Uz novu Yamamay kolekciju donjeg rublja biti će vam potrebna još samo kruna jer  svima omiljena talijanska kuća donjeg rublja, Yamamay, i ove sezone nam je pripremila pravu modnu poslasticu koja nas uvodi u zimsku priču s pravom dozom šarma i privlačnosti.

Ovogodišnja  kolekcija uvodi nas u zimsku priču u kojoj će svaka žena zasjati s pravom dozom šarma i neodoljive privlačnosti.

Senzualna, chic i nadasve ženstvena kolekcija savršeno je utjelovila duh branda, predstavivši iznimne modele koje ćete poželjeti nositi baš svaki dan, neovisno o prilici.

MUST HAVE komadi Yamamay predbožićne kolekcije decentni su kompleti čipkastih gaćica i grudnjaka te svileni ogrtači i spavaćice za najudobniji i najnježniji  osjećaj na vašoj koži. Ovo vrhunsko donje rublje čini kontrast između zimske idile i snažne senzualnosti naglašavajući pritom omiljene boje za ovaj dio godine, strastvenu crvenu i nepogrješivu crnu.

Darivanje je već započelo, a ideje najboljih darova koji će izmamiti osmijeh na lica vaših boljih polovica možete pronaći već sada u Yamamay storeu.

Ostavite komentar