Zdravstvene prednosti masturbacije!

 

Masturbacija ne mora biti super brza, sramotna stvar koju radite u mračnom kutu svoje spavaće sobe.

Još uvijek živimo u seksualno negativnoj kulturi koja vrši pritisak na ljude da djeluju na određeni način, bez pružanja informacija o bitnosti seksualnog zdravlja. Masturbacija je zdrava praksa i ni na koji način se ne treba sramiti što masturbirate. To je način da istražite što vam se sviđa, oslobodite energiju i naučite nešto o svom tijelu.

Prije nego što potražite savjete, razgovarajmo o tome zašto je masturbacija zapravo dobra po vaše zdravlje. Ne samo da je potpuno prirodno masturbirati, ona vam može pomoći smanjiti stres, pomoći vam da bolje spavate, poboljšate mišljenje o sebi i još mnogo više. A kao dodatni bonus, nema šanse da dobijete bilo kakvu spolnu bolest, da vam se dogodi neželjena trudnoća ili bilo koji drugi rizik koji je povezan sa seksom u partnerstvu.

Iako ovo možda nije prava zdravstvena korist, masturbacija vam također pomaže da shvatite što vam se seksualno sviđa i što vam je ugodno. Na taj način, ako i kada odlučite imati seksualni odnos, bolje ćete komunicirati s partnerom što želite, a što ne želite.

Podsjetite se da je masturbacija zdrav oblik brige o sebi!

 

 

Midas Widget

Ostavite komentar