Završio je festival Labyrinth Open Croatia, a organizatori za iduću godinu pripremaju još više iznenađenja

Nakon četiri dana plesa, sunca, mora i odlične glazbe, završio je festival Labyrinth Open Croatia, koji je ove godine doživio svoju premijeru u Omišu. Na open air festivalu koji se održao u srcu Dalmacije, od 8. do 11. srpnja, nastupili su vrhunski svjetski DJ-evi, kao što su  Sam Paganini, Pan Pot, Dubfire, Boris Brejch, Stephan Bodzin, Ten Walls, itd. Izvođači su se izmjenjivali na nekoliko pozornica, a svojim zaraznim ritmovima i nepresušnom energijom, uspjeli su rasplesati nekoliko tisuća posjetitelja iz cijeloga svijeta.

Pored odličnog line up-a, posjetitelji su imali priliku sudjelovati u raznim radionicama, seminarima i panelima, na kojima su mogli saznati sve novosti iz svijeta digitalnih trendova i muzičke industrije. Na prekrasnoj pješčanoj plaži, osim fantastičnog programa na beach stage-u, svakog dana se održavala vinaysa joga, za rekreativce i ljubitelje zdravog načina života. Odlična gastronomska ponuda uključivala je i vegetarijanske specijalitete Šumskog kuhara, na oduševljenje brojnih posjetitelja.

Samo za tu prigodu, kamp Galeb pretvorio se u pravu malu glamping oazu, koja uključuje luksuzni smještaj sa svim potrebnim sadržajima, kao i direktni pristup plaži. Program se odvijao svakoga dana pod vedrim nebom, a uključivao je boat party, plesanje do zore, after partyje te nezaboravne izlaske i zalaske sunca. Kraj dana obilježavao se spektakularnim vatrometom za ultimativni doživljaj festivala.

Foto: Maxime Byttebier / Žiga Kalan / Simon Leloup

A.M.

Midas Widget

Ostavite komentar