Zamirišite blagdane jer u Bipi do kraja prosinca preko 200 parfema sniženih i do -40%

bipa

U BIPI već sve miriše na top blagdansku ponudu, a dugačka lista parfema već je spremna kako bi vam uljepšala blagdane.  Do kraja prosinca 2016. u BIPA poslovnicama očekuje vas preko 200 parfema sniženih i do 40%.

Uz dar po mjeri blagdani će zasigurno biti uljepšani! Parfemi se i dalje ubrajaju u jedan od najdražih blagdanskih poklona. Iako kupovina parfema predstavlja stvar osobnog izbora i u većini slučajeva je vrlo teško pogoditi savršeni miris za muškarca ili ženu, iznimno velika i povoljna blagdanska ponuda u BIPA drogerijama olakšat će odabir.

Cvjetni, citrusni ili slatkasti parfem odlično će pristajati romantičnim dušama, dok će oni snažnijeg i dugotrajnijeg mirisa dočarati notu topline tijekom hladnih zimskih dana. Profinjeni i decentni parfemi dobro će doći poslovnim ženama, a senzualni i mistični bit će pun pogodak za nadolazeće blagdanske partyje.

I muški parfemi osvajaju svojim notama – od muževnih, prodornih, sofisticiranih do seksipilnih mirisa.

Ako ste u dilemi, a želite pokloniti poklon po mjeri, uvijek možete igrati na sigurno! Ništa lakše ako odaberete BIPA poklon karticu. I nju možete darovati. I ona može biti dar koji će ispuniti svaku želju bez obzira kome je poželite darovati.

 

Midas

Ostavite komentar