Zaljubili smo se u nakit s porukom malog hrvatskog brenda!

Uskoro “slavimo” godinu dana od početka pandemije, a jedna od rijetko dobrih stvari u cijeloj toj priči je promjena mindseta u glavi mnogih. Shvatili smo da nam malo toga treba za sreću te da se doma možemo super zabaviti. I naše kupovne navike su se promijenile pa online kupnja više nije bauk. No posebno nas veseli to što se više nego ikada cijene poduzetnici, posebno oni mali, lokalni. Od njih smo kupovali voće, povrće, meso i sve druge potrepštine, a nastavljamo to raditi čak i uz otvorene dućane. Život ide dalje, vratili smo se i slavljima, makar onima kod kuće, a i poklone rado kupujemo online te i dalje od malih hrvatskih brendova. Jedan od njih je La Design iza kojeg stoji kreativka Lana Prager.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli La Design (@ladesignjewelery)

Lana se vodi onom – što joj um zamisli, ruke kreiraju. Već dugi niz godina izrađuje poseban nakit od poludragog kamenja, koji se personalizira za kupce ili već nosi neke fora poruke. Svaki komadić nakita je upakiran s ljubavlju i lijepom porukom za primaoca. Bilo da tražite novi komad unikatnog nakita za sebe ili poklon dragoj osobi, pogledajte njezine radove i odaberite željeni, jer za svakoga ima ponešto.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli La Design (@ladesignjewelery)

Nakit za svačiju osobnost

Lana nam kaže kako kupci najviše vole Konavoke i Šibenske botune, naušnice u vintage stilu ili neku od modernih verzija toga. Sve traženije postaju i naušnice te narukvice s porukama koje mame osmijeh na lice. Tako kod nje možete naći naušnice s ahatom i porukom “Ovdje uđe – ovdje izađe” ili narukvice s privjeskom koji kaže “nijedno prijateljstvo nije slučajno” ili “manje bitter više glitter” te “najgore ti se sekirat” za one koji vole dobru dozu humora.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli La Design (@ladesignjewelery)

U ponudi je i nakit s unikatnim anđelima u svim veličinama i vrstama nakita. Osim pojedinačno, možete naći i posebne poklon setove koji sadrže ručni rad od heklane ruže u staklenoj kupoli te naušnice ili neki drugi komadić nakita po izboru. Predivan wow poklon za mamu, susjedu, prijateljicu! U svojim rukotvorinama Lana  kombinira razno poludrago i drago kamenje, čelik, pozlaćene i posrebrene motive, pamučni konac hrvatske proizvodnje, medaljone s porukom, čime svaki komad nakita odiše posebnošću i ljubavlju. Danas kada je tržište

prepuno svega, ponekad je teško odabrati pravi poklon. Umjesto da posegnete za poklon bonom budite originalni, javite Lani svoje želje i opis osobe i zajedno osmislite savršeni nakit za svaku prigodu!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli La Design (@ladesignjewelery)

 

Sretna dobitnica u darivanju objavljenom 23. veljače je Ines Badurina-Rumešić . Molimo dobitnicu da se javi u inbox 🙂 Hvala svima na sudjelovanju!

Midas Widget

Ostavite komentar