Zajednički singl Igora Geržine i Ivane Kindl “Olako” u novom glazbenom ruhu – ljetnom remix izdanju!

 

Nagrađivani hrvatski saksofonist i autor – Igor Geržina te pjevačica predivnog vokala – Ivana Kindl, nedavno su objavili zajednički singl “Olako“, svojevrsnu savršenu simbiozu vrhunskih talenata!

Pjesmu trenutno prati odličan uspjeh, budući da se smjestila na niz radijskih top-lista, a tri tjedna zaredom provodi i na HR Top 40, službenoj listi radijskog emitiranja domaće glazbe.

“Oduvijek me privlačila forma remiksa, još iz vremena mojih prvih suradnji s DJ dvojcem Eddy & Dus-om, na prvim Kontrapunkt večerima u Aquariusu prije puno godina. Ako je pjesma dobra, može se aranžirati na razne načine, a da se pritom ne izgubi ona osnovna energija. Remiks za pjesmu ‘Olako’ nastao je brzo, u jednom dahu. U jednom trenutku, čuo sam pjesmu na sasvim drugačiji način. Nadam se da će se slušateljima svidjeti i ova nova verzija pjesme.”Igor Geržina

Remix pjesme “Olako” dostupan je putem YouTubea, na službenom Vevo kanalu, a na istom mjestu možete pronaći i ranije objavljeni videospot originalne verzije.

A.V.G.

Midas

Sljedeći članak >
Mega zvijezde zapalile Poljud!

Ostavite komentar