ZABLISTAJ S JEDNOM OD 3 TOP TRENDI BOJE ZA PROLJEĆE 2019.

Dosadila ti je tvoja dugogodišnja frizura ili razmišljaš o nekoj promjeni u novoj godini? Pogledaj ove 3 boje koje su postavili svjetski stilisti za proljeće ove godine. Vjerujemo da će ti pristajati gotovo svaka zbog jednostavnosti održavanja i prirodnoga izgleda, a ti odaberi onu koja ti najviše odgovara i uživaj u promjeni. Kaže se da svaka mala promjena potakne veću pa te tako malen korak u promjeni frizure možda potakne na novi stil života.

    1. Bronde

 

Bronde je stil bojanja koji se već gotovo dvije godine nalazi na vrhu po stilistima holivudskih zvijezda. Mješavina je plavih i smeđih tonova, od čega i nastaje sam naziv stila, te zato pristaje odlično plavušama i brinetama. Tonovi mogu biti hladniji ili topliji i zato je prava frizura ako nisi sklona čestom eksperimentiranju i promjenama jer se može nositi cijelu godinu, a ne samo u proljeće.

    1. Ecaille

Novi stil toniranja kose po uzoru na balayage. Razlikuje se u naglašavanju toplijih tonova. Prigodan je za sve boje kose, a najbolje će pristajati ženama s toplijim ili neutralnim podtonom. Naglasit će smeđe i zelene oči i licu dati atraktivniji, topliji izraz.

    1. Babylights

Ovo su idealni pramenovi za one koji žele osvježiti svoju prirodnu boju ili žele što mladolikiji i svježiji izgled. Riječ je o tonovima koji su u skladu s prirodnom bojom kose, nijansu do dvije svjetliji. Mogu na hladnije i toplije boje kose te pristaju apsolutno svim tipovima upravo zato što ne odskaču od prirodne boje kose. Idealni su za one koje se boje napraviti veliki korak u promjeni, ali i za one koji se samo lagano žele osvježiti.

Marija Maleš

Midas Widget

Ostavite komentar