Za samo par dana biti će dostupna ova divna kolekcija!

H&M JE PREDSTAVIO STUDIO SS20 KOLEKCIJU PARTIJEM NA BEVERLY HILLSU

129,00EUR, 79,99 EUR, 69,99 EUR

„Vrlo sam nostalgična kada je H&M u pitanju, jer me podseća na djetinjstvo i odlazak u kupovinu zajedno sa mamom. Posebno bih istaknula koliko volim pjevati pod otvorenim nebom okružena prijateljima“, rekla je Lykke Li.

29,99 EUR, 79,99 EUR, 59,99 EUR

„SS20 kolekcija vodi se snažnim osjećajem i duhom ‘slobode’ te pršti odjevnim rješenjima za suvremenu ženu koja surfa oceanskim valovima, planinari i općenito uživa u istraživanju svijeta koji nas okružuje. Kolekcija je i sirova i profinjena, napravljena od prirodnih tkanina uz dodatak futurističkih detalja. Postoji i određena doza slobode u načinu na koji se kolekcija može nositi. Želimo da naši kupci znaju da je sve dozvoljeno kada je moda u pitanju“, kaže Ann-Sofie Johansson, Creative Advisor, H&M.

149 EUR, 89,99 EUR, 59,99 EUR

Kolekcija je nadahnuta radoznalim posjetom i upoznavanjem švedskoga otoka Gotlanda, na kojem je pronađena i bezbrižna muza kolekcije, opuštena i smiona surferica koja s lakoćom kombinira voluminozne haljine za sve prilike sa strožim krojevima i sportskim kupaćim kostimima. Paleta boja sastoji se od jarko ružičaste i kobalt plave boje, uz upečatljive naglaske u fluorescentno zelenoj boji, u zanimljivom kontrastu s nježnim nijansama kremaste žute boje.

19,99 EUR, 49,99 EUR

 

H&M Studio SS20 kolekcija bit će dostupna u prodaji od 20. veljače na hm.com i u H&M trgovini u Centru Cvjetni.

 

 

Midas Widget

Ostavite komentar