Za duže dane na plaži!

Jeste li znali da trljanjem pijeska o kožu uklanjamo sloj zaštitne kreme za sunčanje te time smanjujemo njenu učinkovitost? Da li ste znali da voda razrjeđuje zaštitne filtere čime se trenutno i znatno narušava zaštitni faktor, pa tako SPF 50 postaje SPF 30 u vrlo kratkom vremenu?

13. lipnja 2017. – Predstavljanjem posljednjih  noviteta iz linije Ideal Soleil koja osiguravaju najvišu zaštitu protiv štetnog sunčevog zračenja, Vichy ide korak dalje uzimajući u obzir i dodatne vanjske čimbenike poput soli, klorirane vode te pijeska. Zahvaljujući novoj anti-sand tehnologiji, za svakodnevno aktivno izlaganje na ljetnom suncu Vichy je razvio novo Ideal Soleil mlijeko protiv priljepljivanja pijeska na kožu SPF 50 + te Ideal Soleil dječji sprej protiv priljepljivanja pijeska na kožu SPF 50+. Novitet u istoimenoj liniji je Ideal Soleil matirajuća korektivna njega protiv nepravilnosti SPF 30 trostruke učinkovitosti:  štiti kožu tako što spriječava nepravilnosti, neutralizira masni sjaj te korigira mrlje i pore. 

Inovativna i vodootporna  anti-sand formulacija u ovom mlijeku prikladna je za sve aktivnosti na plaži. Ideal Soleil mlijeko protiv priljepljivanja pijeska obogaćeno je i mineraliziranom termalnom vodom Vichy koja smanjuje svrbež i smirujuće djeluje na iritacije nastale od trljanja pijeska o kožu.

Anti-sand inovacija primjenjena je i u Ideal Soleil dječjem spreju protiv priljepljivanja pijeska na kožu SPF 50+ za djecu. Kako bi zaštita osjetljive dječje kože bila što jednostavnija i praktičnija, Vichy je osmislio praktičan raspršivač koji optimalno i jednoliko raspršuje zaštitni faktor na dječju kožu poput nježne maglice.  Dermatološki je testiran i prikladan za dječju kožu, bez mirisa dok mineralizirana termalna voda Vichy  smanjuje crvenilo i osjećaj svrbeža.

U Vichyu su razvili posebnu vodootpornu formulaciju Wet Technology koja omogućava nanošenje proizvoda direktno na mokru kožu te omogućuje da se voda odbija od kože, a  zaštitno sredstvo se ne rastvara i zadržava se na koži čak iako je vlažna. IDEAL SOLEIL GEL-MLIJEKO KREMA SPF 30 ili 50 uz poboljšanu zaštitu od sunca, čak i nakon plivanja ili sporta.

Budući da nam je lice prvo na „udaru“ sunčevih zraka, upravo je ono najosjetljivije područje. S toga je Vichy osmislio novo korektivno rješenje za kože sklone nepravilnostima Ideal Soleil matirajuća korektivna njega protiv nepravilnosti SPF 30. Riječ je o zaštitnoj kremi s trostrukim učinkom: štiti od nastajanja nepravilnosti, smanjuje prekomjerni sjaj do 9 sati od nanošenja te korigira mrlje i pore. Za svježi mat učinak na koži odgovoran je SEBUSTOP kompleks.

Isto tako, porast temperature za samo 1 ° C može izazvati povećanje proizvodnje sebuma za 10%. Pod utjecajem UV zračenja, isušujući učinak sunca uzrokuje prekomjerno zamašćivanje kože. Masnoća u kombinaciji sa zadebljavanjem gornjeg sloja kože začepljuje pore i sprečava pravilno lučenje sebuma. Sve to rezultira ponovnim pogoršanjem nepravilnosti na koži  (rebound učinak).

Ideal Soleil mlijeko protiv priljepljivanja pijeska na kožu SPF 50 +: 149,47 HRK

Ideal Soleil dječjem spreju protiv priljepljivanja pijeska na kožu SPF 50+ za djecu.: 130,27 HRK

Ideal Soleil matirajuća korektivna njega protiv nepravilnosti SPF 30.: 65,13 HRK

A.M.

 

 

 

 

 

Midas Widget

Ostavite komentar