YSL Beauté predstavlja novo mirisno iskustvo uz BLACK OPIUM NUIT BLANCHE

ysl-beaute

YSL Beauté predstavlja novitete koji će se ovih dana naći na policama parfumerija: treće poglavlje mirisne avanture BLACK OPIUM – senzualan parfem Black Opium Nuit Blanche, te YSL proizvode za umjetnost modernog konturiranja lica.

Vrhunski tvorci parfema Nathalie Lorson, Marie Salamagne, Honorine Blanc i Olivier Cresp ponovno udružuju snage kreirajući gurmanski miris nove generacije te predstavljaju sasvim novo mirisno iskustvo. Neočekivanu reinterpretaciju prepoznatljivih sastojaka njegovog prethodnika BLACK OPIUM EAU DE PARFUM.

eddieBLACK OPIUM NUIT BLANCHE – intenzivan i eteričan samo za odvažne:)

Kreirajući opojni mirisni vrtlog, BLACK OPIUM NUIT BLANCHE unosi magnetičnu energiju u tamu beskrajne noći. Neodoljivu ženstvenost. Sirovu privlačnost. Magnetičan i tajanstven miris koji potiče na život punim plućima, bez ograničenja.

Odišući čistom bijelom energijom, BLACK OPIUM NUIT BLANCHE smjesta razbuđuje osjetila. Svilenkasto glatka rižina maglica golica osjetila, donoseći delikatan, topao osjećaj koji je jednako rijedak i dragocjen kao i sama nota,uhvaćena u mirisni zagrljaj s nepredvidljivim burbon paprom. Ovaj sastojak, porijeklom s otoka Reunion, ublažen je i pažljivo pretočen u ekstrakt visoke čistoće, uz naznaku elektrizirajućeg i vibrantnog začinsko-cvjetnog karaktera.

Legendarna baza: akord kave koja je sazrijevala preko 40 dana i čuvana u zapečaćenoj posudi sve dok nije postignuta željena razina kvalitete. Apsolut vanilije njegov je sladostrasni mirisni partner. Ubrana je na otocima Indijskog oceana, a potom obrađena u Grasseu i uklopljena u plemenitu, tajanstvenu i animalističku notu koja zrači subverzivnom tamom. Esencija sandalovine još je više naglašava. Sjenovit, topao i vlažan akcent koji miriše na prirodu. Sve je obavijeno velom bijelog mošusa.

BLACK OPIUM NUIT BLANCHE doživljava nezaboravan debi u bočici istog oblika kao i kod kultnog mirisa BLACK OPIUM. No sve ostalo je drugačije. Crna je boja toliko ulaštena da je gotovo crno-crvenog odsjaja; lak savršene glatkoće u moru tisuću srebrnih zvijezda.

Noć punu avanture savršeno utjelovljuje Edie Campbell, zaštitno lice mirisa BLACK OPIUM.

Edie savršeno odražava kultni BLACK OPIUM stav. Snažna, senzualna i karizmatična, korača predvorjem, primajući sms poruke koje je istovremeno ometaju i zabavljaju. Hoće li poći kući, vratiti se na zabavu ili započeti novu avanturu?

Njezini je prijatelji slijede u stopu, a obožavatelji salijeću. Sviće zora; odluke su donesene. Njezin je impozantni miris pokreće i još više potiče uzbuđenje. Tko će pobijediti? Fotograf koji je na zabavi fotografira pa joj potom šalje zabilježene trenutke? Prijatelji koji žele da ostane na zabavi?

Sva ograničenja i pravila više ne vrijede. Mobitel joj odjednom izmiče kroz prste… Napokon je slobodna. Noć teče svojim tokom na prekrasnoj krovnoj terasi s pogledom na grad tik pred zoru. Avantura se nastavlja…

U znak proslave lansiranja mirisa BLACK OPIUM NUIT BLANCHE, YSL Beauté te poziva da proživiš Edienu noćnu avanturu putem jedinstvenog digitalnog, interaktivnog ekrana.

BLACK OP EDP NUIT BLANC V30ML~ 403 hrk

BLACK OP EDP NUIT BLANC V50ML~ 621 hrk

BLACK OP EDP NUIT BLANC V90ML~ 803 hrk

Ostavite komentar