YSL Beauté predstavlja blagdanski sexy look za 2016.!

ysl1

Odbrojavanje do Božića i novogodišnjih blagdana samo što nije započelo, a u duhu blagdana i eksplozija proslava YSL Beauté je pripremio jednu posve drugačiju make up kolekciju!

ysl2Pripremite se za nešto subverzivno, seksi i nadasve YSL Beauté.

Kreativni direktor za makeup YSL Beauté, Lloyd Simmonds, najbolje će prenijeti svoju viziju: „Ovaj je ekskluzivni blagdanski look zamišljen kao inovativna reinterpretacija klasičnog načina mukotrpnog nanošenja slojeva šminke, što je karakteristično za blagdanske prigode. Želio sam ponovo unijeti dašak zabave u glamur te olakšati nanošenje makeupa i učiniti ga zabavnim. A nije li upravo to istinska bit blagdana?“

Posebna zvijezda kolekcije ‘’SPARKLE CLASH’’ je višenamjenska paleta koja dokazuje da ‘sukob’ zlatne i srebrne može rezultirati neobičnim, ali iznenađujuće čarobnim efektom.

U sebi krije nosivu lepezu nijansi i tekstura, od highlightera s ružičastim i zlatnim podtonovima, četiri nova sjenila u nijansi šljive, zlata, bronce i metalik ružičaste, te dva ruža – u savršenoj nude i dramatičnoj crvenoj nijansi. Upotpunjena aplikatorima, dragocjena i praktična paleta idealna je za žene koje žive brzim ritmom života.

Evo što savjetuje Lloyd Simmonds kako pomoću ove palete transformirati dnevni look u večernji: „Nadasve jednostavno. Začinite jednostavan dnevni look – primjerice bež-smeđu nijansu na očima i nude nijansu na usnama upotpunite daškom zlatne oko očiju i ispod obrva te potom iscrtajte liniju u nijansi šljive. Nanesite highlighter duž jagodica te postignite dramatičan look crvenim ružem ili pak sofisticiraniji s nude nijansom.“

ysl-paleta

Kultni ruž Rouge Pur Couture transformira se u poseban, neponovljiv dar, zahvaljujući unikatnoj zvijezdi utkanoj u teksturu nalik na vosak. Zvijezde ove kolekcije su crvena, narančasta, fuksija i nude, ružičasto-crvena i prigušeno ružičasta. Nijanse skrivene u kutijicama posebnog izdanja prava su poslastica za kolekcionare!

ysl-r

Nezamjenjiv kultni ‘štapić’ Touche Éclat, uz posebno izdanje zlatno-srebrne kutijice sa snježnim efektom, poslastica je za sve kolekcionare.

te

T. ECLAT COLLECTOR 01 – Osvjetljivač za lice s kistom za svjež i blistav izgled – 285 kn

T. ECLAT COLLECTOR 02 – Osvjetljivač za lice s kistom za svjež i blistav izgled – 285 kn

RPC XMAS 2016  1 – Ruž za usne – 305 kn

RPC XMAS 2016  13 – Ruž za usne – 305 kn

RPC XMAS 2016  19 – Ruž za usne – 305 kn

RPC XMAS 2016  70 – Ruž za usne – 305 kn

PALETTE MULTI-USE HOLIDAY LOOK 2016 – Paleta za lice sa 4 sjenila, 2 ruža i osvjetljivač – 760 kn

ysl-p

 

 

 

Midas

Ostavite komentar