Yamamay i Carpisa predstavili atraktivnu ljetnu liniju Eco Vibes!

Kolekcijama od recikliranih materijala dva talijaska brenda Carpisa & Yamamay žele ukazati na goruće probleme plastičnog otpada

Dok razmišljamo o ljetu, moru i odlasku na plažu, svjedoci smo globalnog problema plastičnog onečišćenja oceana, koji sve više uzima maha. Sada je već svima jasno da stanje postaje alarmantno, a poznati talijanski brendovi Yamamay i Carpisa, nastavljaju svoj put usmjeren na podizanju svijesti potrošača o  temama i problemima koji se tiču zaštite i očuvanja morskog ekosustava, kroz potporu Zaklade  One Ocean Foundation te kroz razvoj konkretnih projekata.

Inspiriran ljubavlju za oceanom, Yamamay je predstavio  održiv kupaći kostim napravljen od repreve materijala – umjetnog vlakna od reciklirane PET ambalaže.

Kao dio kolekcije proljeće / ljeto 2019. predstavljena je atraktivna ljetna linija Eco Vibes od recikliranih vlakana i eko materijala.

Cilj kampanje nazvane “Reuse is better” podizanje je svijesti o ponovnoj upotrebi i smanjenju plastike, ograničenju uporabe plastičnih boca, a time i onečišćenja mora. Upravo se ovim smjernicama vodi i talijanski brend torbi i kofera Carpisa, koji je predstavio capsule kolekciju recikliranih torbi i nesesera od ekološki održivih materijala. Carpisa brand poručuje da nitko sam ne može spasiti ocean od plastike, ali zajedničkim snagama možemo ovaj svijet učiniti boljim, prije nego što bude prekasno!


 

Ostavite komentar