Vrući trendovi 2020: blistav sjaj i upečatljive linije!

Zagreb 08. 01. 2020. –Ima nešto u svjetlucavom i sjajnom makeupu koji vrišti ljeto, a zapravo je jedan od TOP makeup trendova ove zime! Svjetlucave oči, blistava koža lica, izražajne pjegice… Ne moramo i biti sjajne i osjećati se sjajno samo u toplom dijelu godine, svjetlucavo je zapravo savršeno za dobar početak.

Blistava šminka omogućuje cjelodnevno eksperimentiranje: kako je baza boje zapravo u svjetlucavom efektu možete si dozvoliti potpun dnevni makeup lica, a da ne pretjerate.
Nježnije nijanse omogućit će vam savršen izgled za svaki poslovni poduhvat, blistav look povećat će i dozu vaše samouvjerenosti te nećete skidati osmijeh s lica.

 

View this post on Instagram

 

#hottrend of 2020: blistav sjaj! #markShowandGlow ⬆️ link na katalog u profilu ⬆️

A post shared by avonhrvatska (@avonhrvatska) on

Malo više zlatnog sjaja uz Avonove legendarne olovke za oči i kremasto tekuće mark. Show and Glow sjenilo osigurat će i jače linije i večernji trendy look. Sjajilo na usnama s holografskim efektom upotpunjeno blistavim pjegicama… i spremne ste zablistati.

Uživajte u mnogobrojnim mogućnostima i dozvolite si vrući makeup trend 2020.: stvarno blistav sjaj i upečatljive linije!

Predstavljamo novu Avonovu mark. Show and Glow makeup kolekciju:

SVJETLOST U KUTIJICI – mark. Show and Glow ILUMINATOR

Iluminator u kamenu. Koži pruža svjež i mladenački izgled. Nanesite ga na obraze, vrh nosa, iznad vrha usana i u unutarnji kut oka za nježan dodir sjaja ili laganim potezom preko cijelog lica. 69,90 kn

DVOSTRUKI SJAJ – mark. Show and Glow SJENILO I OLOVKA

2u1 tekuće svjetlucavo sjenilo i kremasta olovka za nevjerojatno naglašen pogled. 5 harmoničnih nijansi. 59,90 kn

TEKUĆA SVJETLOST – mark. Show and Glow SJAJILO ZA USNE

Holografski trend privlači pažnju, osobito na usnama. Za odvažan sjajan look. 49,90 kn

SVJETLUCAVE PJEGICE – mark. Show and Glow SVJETLUCAVI STIK

Čaroban stik sa svjetlucavim česticama za senzacionalan efekt popularnih pjegica na licu. 44,90 kn

SLAVIMO 30 GODINA AVONOVIH GLIMMER STICK OLOVAKA!

Vrući trend 2020: upečatljive linije!

Postojana formula, širok izbor nijansi klasičnih i dijamantnih linija, za obrve, za usne, za oči. Predstavljamo limitirano izdanje 4 nove zlatne nijanse True, White, Rose i Bronzed Gold. 21,90 kn

Dobitnica u darivanju objavljenom 9. siječnja je Danijela Plavuš. Hvala svima na sudjelovanju:) Molimo dobitnicu da se javi u inbox:)

Midas Widget

Ostavite komentar