Vrijeme je da se “ikonizirate”!

Zamislite suvenir kojeg možete nositi, a ujedno i štošta naučiti i to na vrlo zabavan način. Na kongresu poduzetnica predstavljen je prvi nosivi edukativno – interaktivni suvenir u Hrvatskoj iza kojeg stoji Dajana Mikulan Vidović (33), magistrica teologije, koja radi u jednoj osnovnoj školi u Međimurju, ponosna majka dvojice sinova.  Inovativan turistički proizvod Dajana je kreirala zajedno sa suprugom, a riječ je o prvom nosivom edukativno interaktivnom suveniru u Hrvatskoj koji je započeo ekspanziju na tržištu, a vjerujemo da ćemo ga vidjeti ovo ljeto na mnogim turistima.

Brend ICONIZE YOURSELF stoji iza ove genijalne ideje, T-shirt majice koja je 100% domaći proizvod osmišljen i proizveden u Hrvatskoj od redom domaćih proizvođača.

Glavni cilj ove ideje bio je ikonizirati Hrvatsku i približiti je kao turističku destinaciju domaćem i stranom turistu, a brend ICONIZE YOURSELF učiniti sinonimom za jednostavnost informiranja na zabavan način o svim segmentima odabrane destinacije. Misao vodilja je poticati domaćeg i stranog turista da na zabavan način pomoću ikona na majici i mobilne aplikacije istražuje prirodne ljepote Hrvatske, upoznaju povijest i kulturu naše domovine te na taj način steknu osnovne informacije o Republici Hrvatskoj i njezinom stanovništvu.

Brand trenutno ikonizira turiste o Hrvatskoj s 60 ikona podijeljenih u 5 područja: O Hrvatskoj, Znamenitosti i zanimljivosti, Gatronomija, Sport, Hrvatski izumitelji.  Uz majicu se dobiva letak na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku sa objašnjenjem svakih od pojmova na majici. Super je poklon za turiste, drage ljude koji žive u inozemstvu ili za vas same! Dajana je osmislila divnu ideju i podigla pojam suvenira na novu razinu.

Kako smo suprug i ja često putovali po različitim državama svijeta, nailazili smo na različite portale na kojima smo pronalazili šarolike informacije o određenoj zemlji u kojoj smo se nalazili. Previše vremena trošili smo istražujući informacije te smo često puta i zaboravili gdje smo pronašli određeni podatak ili zanimljivost. Iz toga se rodila naša poduzetnička ideja da  napravimo originalan i inovativan suvenir, a takav je uvijek potreban našem tržištu. Od ideje do realizacije prošlo je nekoliko godina. Da bi plasirali svoj proizvod na tržište bilo je potrebno otvoriti obrt te je tako sve krenulo – opisuje početke svog poduzetničkog puta od ideje do realizacije Dajana Mikulan Vidović.

Danas se ovaj jedinstveni proizvod može kupiti u suvenirnicama diljem obale te u većim gradovima u Hrvatskoj, a više možete saznati na službenoj stranici brenda www.iconize-yourself.com ili na Facebook stranici.

A.M.

Dobitnica u darivanju objavljenom 09. lipnja 2018. je Lorena Rukavina Đonaj.

Ostavite komentar