VRATITE VITALNOST UMORNIM I SUHIM STOPALIMA

Ljetovanje sa sobom nosi pregršt lijepih uspomena, preplanuo ten, ali i poneku neugodnu nuspojavu kao što je tvrda, zadebljala i suha koža na stopalima. Kao posljedica izlaganja soli, suncu i suhom zraku, stopala dodatno mogu postati bolna i natečena te estetski neugledna.

Kako kućnom njegom vratiti suhim stopalima mekoću i ljepotu?

  1. Njega stopala započinje kupkom koja će opustiti  umorna stopala, pospješiti cirkulaciju, vratiti svježinu i omekšati tvrdu kožu i pripremiti za daljnje korake. U mlaku vodu  dodajte žličicu Olival kupke za stopala, uronite noge na 10-tak minuta.
  2. Nakon toga je potrebno ukloniti mrtve stanice kože zbog kojih su naša stopala, a posebice područje peta, hrapava i isušena. U tu svrhu možete koristiti krupnu morsku sol koja će odstraniti mrtve stanice i naslage s kože na stopalima. Odumrle stanice kože možete  ukloniti i kamenom ili rašpom za petu s kojima možete i dodatno ukloniti zadebljalu kožu na petama.
  3. I vrijeme je za masažu i hidratizaciju pa na suha stopala umasirajte Olival intenzivnu kremu za stopala. Ovaj koncentrirani pripravak idealan je za njegu stopala s tvrdim naslagama na petama kroz aktivnu komponentu benzojevu smolu koja djeluje keratolitički i antiseptički.
  4. Nastavite sa svakodnevnom njegom stopala tako što ćete sljedećih nekoliko tjedana svaku veče umasirati u stopala i nokte Olival balzam za njegu stopala i noktiju koji će ih dodatno nahraniti i hidratizirati. Ovaj balzam je i izvrstan antiseptik  radi sadržanog ulja čajevca dok je za pojačanu cirkulaciju i povratak stopalima svježine i ugodnog mirisa zaduženo ulje ružmarina
  5. Za sam kraj, potaknite cirkulaciju u nogama. Svako jutro laganim kružnim pokretima umasirajte Olival Kurkuma gel koji pomaže u pokretljivosti  zglobova i nogu, poboljšava cirkulaciju te održava stopala vitalnim.

Savjet plus! Svakodnevnom uporabom Olival olovke za njegu noktiju i zanoktica i vaši će nokti izgledati  lijepo i njegovano.

Midas Widget

1 komentar on this article. Feel free to join this conversation.

  1. Jasenka Popovic 09/04/2017 u 8:21 - Reply

    Dobra strana mora je da puno zdravstvenih problema rijesim,ali uvijek imam problem sa stopalima iako jako pazim na njih. Kupku i kremu koristim oko 2 g i kod kuce ,jako sam zadovoljna.

Ostavite komentar