Vratimo se malo u davnu 1952. godinu!

Miss Universe! 1952 vs. 2017! Što se promijenilo? Tada se cijenila ženska raskošnost oblina, frajeri su bili džentlemeni, ali nije bilo Yamamaya!  I zaključak , da nam je Yamamay i ono vrijeme, fućkaj emancipaciju kada moramo same nositi svoje torbe!

Nova Yamamay kolekcija za Miss Universe inspirirana je kultnim badićima iz 90-ih godina prošlog stoljeća, a modele iz novih linija večeras će u finalu nositi predstavnice 87 država svijeta na najvećem natjecanju u ljepoti.

Yamamay kolekcija za Miss Universe 2017. nastavak je uspješne suradnje omiljenog talijanskog brenda donjeg rublja i najpoznatijeg svjetskog natjecanja u ljepoti. Već četvrtu godinu zaredom, Yamamay kreira posebne beachwear linije, koje će na natjecanju, koje se danas održava u glavnom gradu Filipina, Manili, nositi predstavnice 87 država.

Elegancija i stil prevladavaju i ovogodišnjom capsule kolekcijom koja donosi četiri nove linije. Dok artikle iz Stylish linije čine swimwear komadi u jarkim plavo-zelenim nijansama s naglašenim pletenim detaljima, Brazil gaćice i balcony košarice Moonlight modela u zlatnoj boji najbolje opisuju prestiž i magiju Miss Universe izbora. Posljednje dvije linije homage su mladenačkim modelima koji slave žensku ljepotu, a inspirirani su uskim jednodijelnim badićima karakterističnim za 90-te godine prošlog stoljeća. Jedan od modela nosi print s brojem 52, koji simbolizira godinu početka natjecanja, tj. 1952.

A.M.

Midas Widget

Ostavite komentar