Volite li poznati LOGO na vašem odjevnom predmetu – LOGOMANIJA

Mass

Lacoste 209kn       Puma 167kn       Nike 207kn       Tommy Hifiger 223kn       Hunter 321kn

Modni dodaci i odjeća moraju biti potpisani, kako bismo znali kome pripadaju. Ako vaša djeca idu u vrtić, onda ste to već učinili. Cipele su Mijine, Anine i Lukine. Malenima za primjer, svoje ste “potpisali” i vi.

Natikače su Lacoste, Calvin Klein, Gucci i Fendi. Fenomen nošenja odjeće s potpisom, nazvanim logomanija, ponovno je oživljen trend koji modu na genijalan način vodi na potpuno novo putovanje.

Logotipi i potpisi velikih brandova nesumnjivo su najfotogeničniji motiv na vašoj odjeći i obući, posebice ako s njima “odlazite” na Instagram.  I dok za dječju odjeću vrijedi pravilo da je povoljnija ako je na njoj otisnut veliki logotip, u svijetu odraslih – sasvim je drugačije. Bez obzira na činjenicu da vas logotipi mogu pretvoriti u hodajuću reklamu, oni luksuzni uzimaju si za pravo postaviti i luksuznu cijenu. Kako biste uslijed logomanije izbjegli “bankrot”, u logotipe i potpise upustite se promišljeno.

Odaberite onu odjeću i modne dodatke koji u osnovi nisu skupi. U zaokruženu modnu priču, pod maskom umjerenosti, uključite samo jedan ili dva potpisana komada odjeće i također ćete zadovoljiti estetski aspekt logomanije.

S obzirom da je ljeto u punom jeku, a da su se ove tople sezone natikače vratile na velika vrata, donosimo vam one s istaknutim logom kojima je zaista teško odoljeti. Pronašli smo ih u Massu, a sjajna vijest je i da su sada na sniženju od 20- 50%!

 M.Z.

Ostavite komentar