Vođenje ljubavi izgleda drugačije bez nekih prepreka

vođenje ljubavi

Najveću prepreku za idealni seks možete pronaći u svojoj glavi. Osim ako zaista ne želite da on vidi sve vaše mane, nemojte mu naglašavati kako vam je trbuh ogroman, grudi spuštene, a stražnjica puna celulita. Dopustite mu da voli vaše tijelo.

  1. Totalno ste nesigurne

Ako ne volite svoje tijelo, ne znači da se niti njemu ne sviđa. Istina je kako vjerojatno neće vidjeti vaše mane, osim ako ga na to ne natjerate. Dakle, prestanite se samosažaljevati pred njim i kukati kako vam je odvratno tijelo, prestanite mu govoriti kako zaslužuje neku ljepšu djevojku i sve će biti u redu. U suprotnom, kako možete očekivati da mu bude djevojka seksi, koja konstantno naglašava da ona to nije?

  1. Opsjednuti ste svojim manama 

Teško da je moguće naći neku ženu koja je savršeno zadovoljna svojim tijelom. Sve one imaju mane, a najgora stvar je kada postanete opsjednuti time. Međutim, budući da ne možete odjednom prestati razmišljati o manama, najbolja je stvar voditi ljubav u okruženju koje ih ne ističe. To znači: prigušena svijetla, seksi rublje koje ističe obline na najbolji način, pa čak i povez preko očiju partnera, ako treba. Ovo su, naravno, kratkoročna rješenja, ali mogu pomoći.

  1. Jednostavno vam nije do seksa 

Odgovor je jednostavan – potrebno vam je više uzbuđenja. Kada je djevojka baš napaljena, ona uopće ne razmišlja o sitnicama kao što su celulit i strije, potpuno je opuštena i uživa u seksu. Dobra je vježba za početak sebi staviti povez preko očiju i uživati samo u osjećaju. Zaboravite na nekoliko trenutaka to što vaš partner želi i u potpunosti se prepustite uživanju.

  1. Uskraćujete mu bliskost 

Intimnost, fizička i emotivna, ključna je komponenta svake veze. Ako mu uskraćujete intimnost kao neki vid kazne, samo kako biste ga povremeno počastili senzualnim dodirom kada je bio “dobar dečko”, onda ne možete očekivati fenomenalan seks. Bliskost je neophodna da bi veza normalno funkcionirala, i ne treba je gledati kao neki alat za kažnjavanje.

M.Z.

Ostavite komentar