Voda koži daje život i ljepotu!

12.07.2017. – Hidratacija je najvažniji korak u očuvanju ljepote i zdravlja kože! Samo hidrirana koža je glatka, podatna i blistava. Ne zaboravimo da s hidratacijom nikada ne možemo pretjerati!

Dehidrirana koža postaje osjetljiva, suha, gruba na dodir i bez sjaja. Jedan od prvih znakova starenja kože je upravo dehidriranost kože, sitne linije i bore oko očiju, koža koja gubi elastičnost i tonus i ne uspijeva držati vanjske iritanse pod kontrolom i zato postaje osjetljiva.

Da bi bila zdrava, koži je potrebna voda, a Eucerin u svojoj ponudi ima hidratacijsku liniju Eucerin AQUA porin Active koja koristi vlastitu prirodnu mrežu vlažnosti kože kako bi joj se pružila potrebna hidratacija. Ključ hidratacije u koži su akvaporini, mikroskopski kanalići za distribuciju vode između stanica kože lica, čije je otkriće nagrađeno Nobelovom nagradom. Akvaporini održavaju optimalnu razinu hidratacije u koži te podržavaju njezina zaštitna svojstva.
Iz Eucerina poručuju kako jedinstvena formula Eucerin AQUAporin ACTIVE njege sadrži glukoglicerol koji aktivira vlastiti sustav hidratacije kože pomoću akvaglicerolporina, a znanstvenim ispitivanjima potvrđeno je da glukoglicerol može prodrijeti u dublje slojeve epiderme i potaknuti stvaranje novih akvaporina. Tako više vlage dospijeva iz stanice u stanicu sve do dubljih slojeva epiderme, a uz redovitu primjenu stalno se i dugotrajno poboljšava hidratacija kože.

Osim krema prema vrsti koži, Eucerin AQUAporin ACTIVE njega sadrži inovativni aplikator za nanošenje Eucerin AQUAporin ACTIVE kreme za njegu područja oko očiju. Srebrni vrh raspodjeljuje kremu bez pritiska, hladi i djeluje na otekline i tamne podočnjake, a područje oko očiju djeluje odmoreno i blistavo svježe!

Linija Eucerin AQUAporin ACTIVE dostupna je i prilagođena različitim vrstama kože  od normalne, suhe, masne, pa do mješovite. Njega pruža intenzivnu, 24-satnu hidrataciju, ublažava osjećaj zategnutosti i čini da koža izgleda blistavo i zdravo.

Čišćenje je važan prvi korak za pripremu kože jer čista koža učinkovitije upija aktivne sastojke iz njege Eucerin AQUAporin ACTIVE. Savjetuje se izbjegavati gruba sredstva za čišćenje jer ona mogu ukloniti prirodne zaštitne lipide s kože zbog čega postaje osjetljivijom, i uvijek dobro navlažiti kožu kako bi joj se pružila vrhunska zaštita. Svakodnevna rutina njege lica dvaput dnevno, ujutro i navečer, u kombinaciji s Eucerin AQUAporin ACTIVE njegom koži će osigurati optimalnu hidrataciju i zdravlje. Eucerin AQUAporin ACTIVE njega za tijelo namijenjena je svim tipovima kože i pruža optimalnu i dugotrajnu hidrataciju, a koža tijela izgleda sjajno i na dodir je meka.

 A.M.

Midas Widget

Ostavite komentar