Visoke vibracije u svakodnevici!

Kako ostati u svom osobnom centru, miran i radostan unatoč izazovima svakodnevice tema je kojom se bavi konferencija Visoke vibracije u svakodnevici koja će se održati u Zagrebu, 6. travnja u subotu u studiju Equilibrium na adresi Preradovićeva 40.

Svi smo svjesni izazova svakodnevice, no znamo li se s njima nositi?

U tome će sudionicima konfeencije pomoći ljudi iz struke – terapeuti različitih vrsta koji će se revijalno predstaviti s njima najefikasnijim alatima. Svaki iz svog kuta dat će smjernice, savjet, informaciju, obogatiti i oplemeniti svojim iskustvom.

Kako putem mirisa – aromatičnih ulja oplemeniti prostor i koja ulja izabrati savjetovati će Saša Poldrugač Bhairavi. Svi će moći naučiti kako sami sebi izraditi jedinstvenu kompilaciju ulja. Saša Poldrugač Bhairavi će za ovu prigodu pripremiti ulja koja imaju najveću frekvenciju i prezentirati način difuzije i predstaviti difuzor koji hladi, a ne zagrijava ulja kako bi ulja zadržala svoju matičnu esenciju i emitirala visoku vibraciju putem mirisa. Svaki polaznik na radionici dobit će svoj vlastiti primjerak uljne mješavine koju može koristi kao osobni parfem načinjen od prirodnih, zdravih i ulja visoke vibracije.

Na pitanje – Kako podići vibraciju prostora odgovara drevna kineska vještina Feng shui. Feng shui nam pokazuje način da privučemo pozitivnu životnu silu Chi u svoje domove i svoj život i govori nam kako da organiziramo i uredimo naš prostor. Na pitanje što podiže, a što najviše spušta energiju u prostoru odgovorit će nam Feng shui eskpertica Irena Lučić. Irena će otkriti male tajne i jednostavne, ali efektne trikove kojima se može podići vibracija prostora i ukazati na česte eventualne pogreške pri namještanju, dekoriranju prostora, kao i u rasporedu. Također će prezentirati određena konkretna znanja i alate koji su primjenjivi u svakodnevici.

O novim tehnologijama i mogućnostima i primjeni quantne terapije govorit će domaćica, holistička terapeutkinja Sanja Tatalović koja će tom prilikom predstaviti QUANTEC PRO sistem, najnoviju generaciju Quantec uređaja, jedinstven u Hrvatskoj. Quantna terapija uz iscrpnu i preciznu dijagnostiku (body scan i scan morfološkog polja – vaših uvjerenja i misli) radi sanaciju, a isto tako i prevenciju različitih poremećaja i bolesti. Ono što je posebno kod ove tehnologije jest da se pokazuje od velike pomoći u liječenju psihičkih bolesti. Za ovu jedinstvenu inovaciju njemački istraživač Peter von Berger iz njemačkog Instituta za fiziku 2010. godine dobio je prestižno priznanje – najbolju svjetsku inovaciju u području zdravstva.

Himelajsku jogu predstavit će yogi Ivan Ciler. Ovaj poseban yogijski sustav izuzetno je dobro prihvaćen na zapadu jer uz to što pridonosi visokim vibracijama u svakodnevnom životu, te jednostavne i vrlo moćne vježbe regeneriraju i naočigled pomlađuju tijelo. Ovo znanje preneseno je obitelji Nehru i Indiri Gandi, a učitelj tog znanja u dobi od 70 godina izgledao je kao tridesetogodišnjak. Kosa mu je bila potpuno crna u starosti, tijelo savršeno zdravo i vitalno, gipko kao u mladića. Yogi Ivan Ciler naučit će nas neke od vježbe kako bismo odmah i sami osjetili tajne ovih drevnih znanja. Naravno, nakon toga slijedi put i rad, ali sve počinje prvim korakom i pravom informacijom. Ivan će najaviti i termin sljedeće iskustvene radionice gdje ćete moći naučiti ove tehnike i dobiti sve pismene upute da to znanje možete prakticirati kod kuće.

Kako očuvati okoliš i brinuti se za prirodu, a pri tome biti lijep, mirisan i na svoju kožu nanositi samo najbolje reći će stručnjaci iz beauty school kozmetike Lush. Ovom radionicom završiti će se prva konferencija Visokih vibracija u svakodnevici.

Za visoke vibracije putem zvuka i znanje kako primijeniti trikove s glasom da bi podigli osobnu frekvenciju i riješili se napetosti pobrinula se domaćica koja će u dva navrata zasvirati na terapijskim gongovima, zvučnim zdjelama, glazbenim vilicama, tongue drumom, koshiju…

Edukativno, zabavno, interesantno, aktualno, nešto novo, nešto prastaro, u svakom slučaju drugačije. Predavači su iskusni terapeuti s dugogodišnjim iskustvom s klijentima, a ekipa iz Lusha već provjerena u dobroj zabavi.

U pauzama sevirat će se čaj i keksići, pauza za ručak, sve će biti ispunjeno mirisima eteričnih ulja i proizvodima Lusha. Sudionici će dobiti divne pokone, a organizator jamči dobro druženje.

Broj posjetitelja je ograničen. Požurite s prijavama. Ulaznice po simboličnoj cijeni od 100 kn osigurajte što prije.

www.equilibri-um.hr

prijave sudjelovanja na 091 73 888 41 ili mailom na sanja.tatalovic@gmail.com

RASPORED
10:00-10:05 – uvod u dan ( predstavljanje programa i predavača)
10:05 – 10:20 – meditacija uz zvuk ( Sanja Tatalovic)
10:20 – 11:00 – čarolija mirisa (Saša Poldrugač)
11:00 – 11:45 – Quantec terapija (Sanja Tatalović)

11:45- 12:00 puza za osvježenje

12:00-12:45 – Feng Shui (Irena Lučić)

12:45- 14:00 ručak

14:00 :14:15 zvukoterapijski intermezzo (Sanja Tatalović)
14:15 – 15:00 Himelayska yoga (Ivan Ciler)
15:00 – 15:10 pauza za osvjezenje
15:10 – 16:10 – Lush – beauty school (Anamarija Premelić)
16:10 – 16:30 zavrsna riječ & zahvala i tombola 

Midas Widget

Ostavite komentar