VICHY SLAVI 89. ROĐENDAN KROZ UMJETNOST I ŽENSKU SNAGU

Zagreb 21. studeni, 2020. – Vichy ove godine slavi svoj 89. rođendan, a veliku obljetnicu brend je odlučio proslaviti regionalno, ističući važnost umjetnosti. Poput Vichyja, koji već 89 godina kreira bezvremenske proizvode koji čine svakodnevicu ljepšim, i umjetnost u nama budi slične osjećaje. Stoga je Vichy, odlučio podržati odabrane regionalne umjetnice promovirajući njihov rad u vremenima kada je, zbog pandemije, umjetnost gurnuta u drugi plan. Inspiriran kultnim proizvodom Minéral 89 koji slavi ljepotu te snagu kože, Vichy je pozvao odabrane umjetnice da uprizore ljepotu i snagu žene te, nadahnute spomenutom temom, kreiraju umjetničke radove u paleti Minéral 89 boja. Prilikom slavlja 89. godišnjice brenda Vichy će u ljekarnama predstaviti novo, oslikano rođendansko izdanje Minéral 89 proizvoda u crveno-plavoj paleti boja i ekonomičnom limitiranom pakiranju od 75ml. 

U posljednjih nekoliko mjeseci, uslijed pandemije i novih okolnosti, promijenio se svaki djelić naših života, a kulturni su sadržaji nezasluženo gurnuti na samo začelje naših prioriteta. No, u ovim turbulentnim i neizvjesnim vremenima, umjetnost nam nesebično otvara vrata u neke “bolje” svjetove, nas tješi, nadahnjuje i raduje, razigrava naš um i navodi nas da, barem na trenutak, odmaknemo misli od stvarnosti. Baš zato, ne smijemo zaboraviti umjetnost i one koji ju stvaraju čineći svijet ljepšim mjestom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hana Tischler (@hana_corr)

Kreirajući fantastična umjetnička djela, ovom su se projektu odazvale odabrane umetnice iz regije: zagrebačka umjetnica s Hana Tischler čiji se rad svodi na istraživanje ženske raznolikosti i ženstvenosti, riječka slikarica Sanja Jureško koja nadahnuće pronalazi u otkrivanju svih kutaka ljudske svijesti te Jasminka Škalić, diplomirana ekonomistica i slikarica, čije se umjetničko stvaralaštvo prelijeva sa slikarstva na dizajn, interijere, dekoracije…

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli jureško (@sanja_juresko)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jasminka Škalić (@jasminka.skalic)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jasminka Škalić (@jasminka.skalic)

Iz Srbije svoje umjetničke radove na zadanu temu ženske snage predstavila je poznata apstraktna umjetnica Gala Čaki, čiji radovi su predstavljani regionalno, po europskim i dalekim zemljama, zatim Irena Kuzmanović čiji je zaštitni znak akvarel  i mlada, talentirana slikarica Tara Rodić koja se već istaknula na umjetničkom nebu. Mineral 89 inspirirao je i slovenske umjetnice, slikaricu Iru Neiro Marušič te nagrađivane ilustratorice Metu Wraber i Alju Horvat.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Alja Horvat (@aljahorvat)

Tema ženske snage nadahnuta je snagom kože koja već dugi niz godina čini srž popularnog proizvoda Minéral89. Iako sadrži samo 11 sastojaka, Minéral89 jednostavan je i učinkovit. Hijaluronska kiselina pruža zaglađeni i zdraviji izgled kože, a velika raznolikost minerala djeluje kao booster i jača barijeru kože. Iznimno lagan, minimalističke formule, gelaste strukture i s 89% vulkanske vode u kombinaciji sa hijaluronskom kiselinom, Minéral89 savršen je booster za početak dana. Kožu brani od svih nepovoljnih utjecaja, vraća tonus te ju čini blistavijom, punijom i snažnijom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Vichy USA (@vichyusa)

Povodom 89. rođendana Vichyja, pakiranje omiljenog Minéral89 boostera zasjalo je u novom, rođendanskom ruhu u crveno-plavoj paleti boja. Upravo crveno-plave nijanse krase umjetnička djela odabranih umjetnica. U znak podrške i razvoja, Vichy će otkupiti spomenute radove, a ova jedinstvena suradnja svoje će finale doživjeti zajedničkom virtualnom izložbom. Povodom 89. rođendana Vichyja službene će stranice brenda ukrasiti radovi umjetnica iz čitave regije, slaveći umjetnost i žensku snagu te čineći svijet, barem na trenutak, ljepšim mjestom. Svoje oslikano, rođendansko izdanje Minéral89 boostera Vichy zaljubljenice moći će nabaviti na policama odabranih ljekarni u limitiranom izdanju.

Proslavite sa nama umjetnost i snagu žena prilikom posjete virtualne izložbe na:Vichy

#89godinaVichy #mineral89

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Vichy Laboratoires France (@vichy_fr)

Midas Widget

Ostavite komentar