Vesna SPOSA predstavila elegantne haljine za novogodišnju noć!

Poznata dizajnerica Vesna Pretković predstavila je romantičnu i nadasve ženstvenu kolekciju za jesen/zimu 2016. “Božićna haljina by Vesna SPOSA”

sposav

Limitiranom kolekcijom elegantnih večernjih i vjenčanih haljina koje su savršene za nadolazeće gala zabave ili bajkovita vjenčanja dominiraju top boje sezone i pažljivo birani vrhunski materijali, povezani sa čipkom i tilom, a sve u znaku nadolazećih blagdana. Naglasak je na finim krojevima koji laskaju ženskoj silueti, a detalji na haljinama slave eleganciju.

Kolekcijom “Božićna haljina by Vesna SPOSA” prevladavaju crna, crvena, zlatna i puderaste boje koje svojim sjajem dodatno naglašavaju čaroliju blagdanskog doba. Lepršavost materijala svaku haljinu čini udobnom i nosivom, a važan su dio svakako šljokice i čipka kao ovogodišnji ultimativni hit. Vjenčanice su  posebno raskošne, s upečatljivim donjim dijelom i upotpunjene prozirnim velovima koje će upotpuniti ovu zimsku čaroliju.

sposav2

Šminku potpisuju Amadea Krajnović -Studio Red Lips i Ivona Opačak-Royal Nails, a frizure  studio „B“ Biljane Dedić dok je styling upotpunjen i KARLA cipelama. Patrick Seretin  i Ema Pilić u angažmanu plesnog centra Bamboleo  nastupili su u pauzi između modnih revija.

sposav3

Reviju su nosile  poznate manekenke Ivana Mišura, Natalija Prica, Nikolina Miletić, Rahela Barić, Lorena Kovač. U kolekciji su uživala brojna poznata lica poput operne pjevačice Sandre Bagarić, koja je ujedno i vodila  program, Ane Vilenice, Danijele Pintarić, Lidije Bačić, Snježane Mehun, Anje Alavanje, Barbare i Tine Šegetin, Hane Hadžiavdagić Tabaković, Matee Elezović, Sonje Kovač, aktualne Miss Universe Hrvatske Barbare Filipović, Anamarije Žužul, Katarine Strahinić,Borisa Banovića koji su uživali i na domjenku uz slastice Bajadere, Milke. Za potpuni božićni ugođaj  pobrinuli su se ekipa SMASH i DJ-Ivan Hendija. Kako se bliži vrijeme božoćnog darivanja Vesna Pretković je drage goste obradovala poklonima preparativne kozmetike  iz L’oreala u kojima će uživati sve pripadnice ljepšeg spola.

I dok se luksuznim prostorom Vesna SPOSA salona odvijala spektakularna revija, u backstageu se odvijao drugi scenarij. Naime, sve je započelo neposredno prije samog početka revije, konobar je uspio onako filmski prosuti sve što je imao na tacni po našoj urednici, Ani Mišić koja je došla popratiti reviju. Kako je bila kompletno mokra, SPOSINE djevojke su se ponudile da je obuku u jednu od haljina, kao što vidite vrlo prigodnu s novogodišnjim prizvukom. I tako se naša urednica našla u glavnoj ulozi u backstageu sa predivnom SPOSINOM haljinom na sebi:) u društvu odlične ekipe: Vesna Sposa timom i damama make up studia RED LIPS. A stara poslovica kaže: Nikad ne znaš zašto je to dobro!

sposav5

Petra Milatović

 

 

Midas

Ostavite komentar