VERSACE novi miris evocira stalnu želju za ljetom!

Miris Dylan Turquoise kreiran je od prirodnih i sintetičkih sastojaka najviše kvalitete, dobivenih od sljedivih i održivih lanaca opskrbe u cijelom svijetu. Ispunjava najviše standarde u pogledu ekološke i društvene održivosti, u skladu s načelima zelene kemije koristeći najnovija istraživanja iz područja biotehnologije. Preko 85% sirovih sastojaka korištenih u mirisu je biorazgradivo.

MIRIS

Živopisan i blistav. Dylan Turquoise utjelovljuje tradiciju i inovaciju, upotpunjavajući kolekciju mirisa Dylan Blue pour Femme i pour Homme.

Eksplozija svjetlosti, limun Primofiore, koji se smatra limunom najbolje kvalitete, vodi ples i osigurava vrlo karakteristično polazište, dajući blago kiselkastu, ali postojanu zelenu notu.

Urbano u vrlo ranim danima sezone, ovo prvo zimsko voće nudi zadivljujuću količinu soka, stvarajući izvrsno energičan zrak. Limun prati talijanska mandarina sa Sicilije, kombinirajući molekule mirisa s kore i mesa ploda, nudeći višestruku notu.

Još veću raskoš gornjim notama daje ružičasti papar, mirišući vrlo slično crvenim bobicama. Note srca su te koje mirisu daju njegovu kreativnost. Poseban sklad pojačava svježina soka Guave, za postojan, egzotičan i tropski podton.

Za svjež i prozračan osjećaj, Guavu nadopunjuju prozirne latice jasmina cvjetnog profila obogaćene esencijom frezije, pretvarajući kompoziciju u moderno zelenilo.

Senzualnost parfema leži u modernoj šumi. Osnovne note padaju između svjetla i sjene, gdje Clearwood® (iz molekule drva i mahovine) kombinira jantarnu senzualnost s drvenastim karakterom, ne ostavljajući traga zemljane i kamforske note tipične za ove esencije.

Napravljena od šećerne trske, ova originalna molekula prva je stvorena biotehnologijom i ekskluzivni je prirodni sastojak koji je plod istraživanja.

U kombinaciji s koktelom živopisnih drvenastih nota i bijelog mošusa, daje modernost ovom prestižnom mirisu.

Dylan Turquoise bočica izraz je inovativnog dizajna Versacea. Njene elegantne obline podsjećaju na amforu, snažno evocirajući grčku kulturu i mitologiju koje već možemo pronaći u kolekcijama kuće Versace.

Zaleđeno staklo obojeno je u nijanse plave boje, reflektirajući kristalno čistu morsku vodu, označavajući stalnu želju za ljetom.

Detalji su u blijedom zlatu, na aluminijskom čepu utisnuta je u glava Meduze i urezano je ime mirisa. Oko ramena bočice, slovima u baroknom stilu piše naziv brenda.

Edt 30ml             429,80kn
Edt 50ml             599,90kn
Edt 100ml           795,00kn

Midas Widget

Ostavite komentar