Veći, odvažniji i bolji no ikad

HTC predstavlja svoj novi flagship telefon, HTC U12+

Uz slogan “Live on theEdge”, HTC U12+ predstavlja Edge Sense 2 za nenadmašno iskustvo jednoručne uporabe velikog, 6” telefona, ali i najbolje ocijenjenu dvostruku kameru, presonalizirani USonic zvuk te nevjerojatan Liquid Surface dizajn

24. svibnja 2018. – U najnovijoj izvedbi svojih najnovijih inovacija, neusporedive upotrebljivosti i izvrsnog dizajna, HTC predstavlja HTC U12+. Radi se o HTC-ovom najvećem i najodvažnijem telefonu ikad, koji uključuje živopisan 6“ ekran s filmskim omjerom stranica 18:9, a ujedno jednostavnijim za uporabu uz EdgeSense 2, koji omogućuje intuitivnu jednoručnu interakciju s telefonom za okidanje fotografija, pozivanje glasovnog asistenta ili gotovo svega što biste mogli poželjeti raditi. Jednostavno, nema drugog telefona koji je toliko velik, lijep i jednostavan za uporabu kao što je HTC U12+.

Značajke modela HTC U12+ uključuju:

  • EdgeSense 2: Nov doživljaj upravljanja dodirom pretvara rubove U12+ u najjednostavniji i najintuitivniji način interakcije s telefonom. Novi Edge Sense zna kojom rukom držite telefon, dajući slobodu jednoručnog upravljanja – dvostrukog dodira za navigaciju uređajem, držanja za zaključavanje zakretanja zaslona ili stiskanja ruba za snimanje fotografija i videozapisa, zumiranje mape i gotovo bilo koje interakcije.

  • Najbolje ocijenjena dvostruka kamera: Po dvije kamere sprijeda i straga omogućuju predivne umjetničke fotografije s bokehom kao na DSLR fotoaparatu. Ultra Speed Autofocus 2 uključuje autofokus faznom detekcijom punog senzora i novi laserski autofokus, kako biste bili sigurni da nikad nećete propustiti priliku za fotografiju, dok HDR Boost 2 omogućuje snimanje fantastičnih fotografija pri bilo kojoj razini osvjetljenja. 2x optički zum i 10x digitalni zumna glavnoj kameri znači da ćete uvijek biti spremni za snimanje fotografije izbliza, a video s opcijom Sonic Zoom omogućuje vam “zumiranje” zvuka ili glasa, tako da uistinu postajete režiser. I s „one-touch“ automatskim zumiranjem kao da imate Hollywood u džepu. Toliko je dobar da jemodel U12+ osvojio 103 poena na testiranju DxOMark – najvišu ocjenu u industriji za dvostruku kameru.
  • Najbolji HTC Boom Sound, USonic i Qualcomm® aptX ™ HD zvuk ikad: nevjerojatno moćan zvuks najglasnijim Boom Sound zvučnicima dosad i USonic slušalicama s aktivnim uklanjanjem šuma. USonic odgovara jedinstvenoj strukturi vašeg uha kako bi savršeno oblikovao zvuk za vas, pa ćete kristalno čistom preciznošću čuti svaku visoku notu i svaki bas s nevjerojatnom snagom. Za bežični zvuk koji ide puno dalje od očekivanja, aptX HD je dizajniran s podrškom za 24-bitni Bluetooth zvuk u visokoj razlučivosti.

  • Liquid Surface:U12+ još je više umjetnički dizajniran s ultratankim rubovima ekrana, novim tipkama osjetljivim na pritisak i izdanjima u živim bojama, različit je od svega što ste vidjeli. Boja Translucent Blue omogućuje vam da se divite ljepoti svog telefona iznutra i izvana, Ceramic Black nudi sjajan sofisticirani izgled, a Flame Red izvanredne boje koje se mijenjaju u najdinamičnijem kućištu kojeje HTC ikad stvorio.

  • Snaga i performanse: Opremljen je mobilnom platformom Qualcomm® Snapdragon™ 845 s X20 LTE koji će proširiti način na koji ljudi vide, čuju i komuniciraju sa svijetom oko sebe. Dizajniran kako bi protresao očekivanja u izvedbi i povezao vas brže od brzine preuzimanja Gigabit LTE i bez nepotrebnog skraćenja trajanja baterije. Sa 6 GB RAM memorije i 64 GB prostora za pohranu, U12+ demantira vaša očekivanja u snazi i performansama telefona. U12+ je i spreman za VR uz ViveFocus (gdje je dostupan), sa sinkronizacijom poziva i obavijesti, kao i zrcalnim modom koji vaš smartphone pretvara u vaš vlastiti VR teatar.

Ostavite komentar