Uživo sa Sziget festivala: tportal donosi live stream s jednoga od najpopularnijih europskih festivala

Ljubitelje glazbenih događanja razveselit će vijest da će tportal omogućiti prijenos s jednog od najpopularnijih festivala u Europi, Sziget festivala, koji se održava se u Mađarskoj od 10. do 17. kolovoza na otoku Óbudai u Budimpešti.

sziget

Neke od ovogodišnjih zvijezda Sziget festivala su Robbie Williams, Florence and The Machine, Kings of Leon, Avicii, Limp Bizkit, Alt-J, Ellie Goulding, Foals, Marina and The Diamonds, Interpol, Paloma Faith, Sigma, Alesso i brojni drugi.

The Independent je ovaj festival 2011. godine svrstao među pet najboljih europskih festivala, a iste je godine osvojio i nagradu za najbolji europski festival. Svake godine posjeti ga oko 400.000 ljudi, dnevno i do 80.000, a prijenos festivala na YouTubeu 2012. godine pratilo je čak pet milijuna ljudi.

Sziget festival mnogo je više od glazbe, riječ je o najvećem multikulturalnom događaju u Srednjoj Europi koji nudi oko 200 programa dnevno u 60-ak programskih prostora. Osim glazbenog dijela, posjetitelji mogu uživati u kazališnim predstavama, cirkusu, izložbama, štandovima s internacionalnom kuhinjom, kupanju u Dunavu i mnogim drugim sadržajima.

Cijeli popis izvođača možete pogledati na službenim stranicama festivala, a live prijenos možete pratiti na tportalu, čak i na plaži. Nabavite li Samsung Galaxy Tab 4 uz Najbolju Mobile net tarifu i 7 GB uz najbrži internet za 298 KN i ostatak na rate od 30 kn/mj, doživljaj ovog festival zacijelo će biti uzbudljiviji.

Midas Widget

Ostavite komentar