Uživate u čokoladi i obožavate Pariz? Onda je ovo knjiga za vas!

Čokolada, ljubav i Pariz, sve to u samo jednoj priči koja će vas oduševiti, a moramo naglasiti da ćete na kraju knjige pronaći i nekoliko neodoiljvih recepata koji će oduševiti i vaše nepce:)

Jenny Colgan britanska je autorica čiji romani progovaraju o prekretnicama u životu žena. Tako i u romanu ‘Okus čokolade u Parizu’ dvije Engleskinje na svom putu uz uspone i padove, završavaju svoje priče sretno.

Život je sladak u ovoj toploj priči o malenoj čokolateriji u Parizu

Zora rudi iznad Pont Neufa, uličice Pariza oživljavaju, a Anna Trent je već budna. I u najljepšoj čokolateriji u Parizu spravlja najfiniju čokoladu bogatu raznovrsnim okusima za kojom luduju pariške dame, gospoda i turisti.

Golema je to promjena za nju koja je godinama radila u tvornici čokolade na sjeveru Engleske. No Ana je doživjela nesreću na poslu i završila u bolnici. Ni slutila nije da će baš ondje ponovno sresti gospođu Claire, svoju nekadašnju učiteljicu francuskoga, koja joj ponudi posao u pariškoj čokolateriji koju vodi njezina mladenačka ljubav – čuveni pariški čokolatijer Thierry.

I onda se sve zakotrlja. Stare se rane ponovno otvore, neke zacijele, a Anna otkrije i o sebi i o čokoladi ono što nije mogla zamisliti ni u najluđim snovima.

Ponekad gorka, katkad slatka, ova će vam priča zasladiti srce i um, baš poput prave čokolade.

Jenny Colgan autorica je brojnih hit-romana, kao što su The Little Shop of Happy Ever After i Summer at Little Beach Street Bakery koje je objavila izdavačka kuća Sphere. Roman Meet Me at the Cupcake Cafe dobitnik je nagrade Melissa Nathan za najbolju duhovitu romansu 2012., a nalazio se i na popisu najprodavanijih romana Sunday Timesa, kao i Welcome to Rosie Hopkins’ Sweetshop of Dreams, dobitnik nagrade RNA za najbolji ljubavni roman 2013. godine.

Pohvale:

„Ovako sladak roman već dugo nisam pročitala. Divan je i veličanstven. Obradovat će vam dušu.“

Marian Keyes

„Ovaj ćete roman nadušak progutati uz kutiju finih čokoladica.“ Sophie Kinsella

„Zbog Okusa čokolade u Parizu poželjet ćete spakirati torbe i krenuti u Francusku. Divna poslastica!“ Jojo Moyes
„Izuzetno duhovito i dirljivo. A ima i čokolade. Što biste više mogli poželjeti?“ Adele Parks
„Najčarobniji roman Jenny Colgan, a usto je i ukusan!“ Lisa Jewell
„Ova će vas šarmantna priča  oduševiti, šarmirati i pobuditi u vama nostalgiju. A morat ćete i do dućana po poslastice!“ Closer
„Slađe od čokolade… progutali smo svaku stranicu.“ Cosmopolitan
„Izuzetno dirljivo… Pariz u svojem najromantičnijem izdanju.“ Image Magazine
„Ako ste ikada očarano šetali pariškim ulicama, u zbilji ili snovima, obožavat ćete opise prizora, zvukova, hrane i zabava, čokolade i mnogo, mnogo romanse.“ Heat
„Najbolji roman Jenny Colgan!“ Fabulous Magazine

Ostavite komentar