Uživanje u košarci uz Cedevitu i Chipsos!

Bogati zabavni sadržaj kao i degustacije Cedevita napitaka i Chipsos grickalica održava se ispred Arena Centra, tijekom trajanja Eurobasketa, od 5. do 9. rujna

arenaZa sve ljubitelje košarke i posjetitelje turnira Eurobasket ovog vikenda počinje odlična zabava. Od 5. do 9. rujna svi će posjetitelji Arena Centra i Arene Zagreb moći sudjelovati u brojnim rekreativnim i zabavnim aktivnostima posebne Fun zone te istovremeno uživati u besplatnim Chipsos grickalicama i novim okusima Cedevite.

Oni koji se vole košarku i natjecanje, moći će svoje umijeće pokazati u virtualnom šutiranju koje će se održavati u nedjelju, ponedjeljak i utorak od 19 sati. Oni koji vole uspomene, u kabini za fotografiranje, uz razne zabavne rekvizite, moći odnijeti kući ispisane fotografije ili ih odmah «uploadati» na društvene mreže.

Posebna atrakcija bit će inovativni i jedinstveni u regiji Cedevita automati iz kojih će, na zahtjev posjetitelja, izlaziti osvježavajuća pića raznih Cedevita okusa. Kabina za fotografiranje i Cedevita automat moći će se koristiti u nedjelju od 10 do 21 sat te u ponedjeljak i utorak od 14 do 21 sat.

Također, svakog će dana, tijekom trajanja ovih aktivnosti, promotori posjetiteljima dijeliti uzorke ukusnih grickalica Chipsos i to u subotu i nedjelju od 10 do 21 sat te u ponedjeljak, utorak i srijedu od 14 do 21 sat.

Pridružite se rekreaciji i zabavi – čekamo Vas ispred Arena Centra!

Midas Widget

Ostavite komentar