Uživanje u glazbi i filmu na travi Tomislavca

Charlie Chaplin

Kada ste imali priliku gledati film i slušati glazbu iz filma u živoj izvedbi velikoga filharmonijskog orkestra?

Ovoga petka 8.7. u 21:00 orkestar Zagrebačke filharmonije po drugi puta stiže na otvorenu pozornicu Tomislavova trga i na prvome open air festivalu orkestara Zagreb Classic priprema poslasticu za sve ljubitelje glazbe, ali i filma!

Ne propustite projekciju kultnoga nijemog filma Mališan (The Kid) Charlieja Chaplina uz živu izvedbu originalne Chaplinove glazbe iz filma u interpretaciji Zagrebačke filharmonije pod vodstvom maestra Krešimira Batinića.

Program je dio projekta Fil(m)harmonija u kojemu Zagrebačka filharmonija uspješno spaja dvije umjetnosti: glazbu i film. Film Mališan kultni je Chaplinov nijemi film s neprolaznom pričom o Skitnici i malome napuštenom dječaku, koji od 1921. do danas osvaja srca brojnih ljubitelja filmske umjetnosti.

“Film sa smiješkom i pokojom suzom” – kako stoji u uvodnom titlu, Chaplinov film će bez sumnje od publike u petak po tko zna koji put izmamiti i jedno i drugo, ali prije svega donijeti puno užitka svima koji će od 21:00 uživati na travi Tomislavca.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku – Doživite Zagrebačku filharmoniju i projekciju kultnoga Chaplinova filma na festivalu Zagreb Classic!

Gdje uživamo u glazbi i filmu na travi…

Midas Widget

Sljedeći članak >
Cien Sun iz Lidla

Ostavite komentar