Uživajte u suncu zaštićeni, njegovani i hidratizirani!

nivea

Ne dajte se smesti današnjim kišnim danom jer je Vakula najavio vedro i sunčano vrijeme – sutra! NIVEA SUN je korak ispred i misli na zaštitu i njegu vaše kože tijekom izlaganja suncu te predstavlja Protect&Moisture liniju s novom formulom koja pruža 24-satnu hidrataciju, jača prirodnu zaštitnu barijeru kože te sadrži visokoučinkovite UVA i UVB filtre.

„Htjeli smo da naši proizvodi za zaštitu od sunca budu još bolji u učinkovitoj zaštiti kože jer trebaju osigurati i njegu tijekom sunčanja“, rekao je dr. Dominik Göddertz iz Odjela za istraživanje i razvoj tvrtke Beiersdorf.

Nova vodootporna formula NIVEA Sun Protect & Moisture linije jača prirodnu zaštitnu barijeru kože, pružadugotrajnu i dubinsku 24-satnu hidrataciju te sadrži visokoučinkovite UVA i UVB filtre. Hidratantni sastojci pantenol i glicerin smiruju nadraženu kožu, štite ju i održavaju razinu hidratacije koja je koži potrebna za vrijeme boravka na suncu.

Osim navedene linije, NIVEA SUN bogati asortiman uključuje linije proizvoda za njegu i zaštitu kože za vrijeme i nakon izlaganja suncu, posebne proizvode namijenjene osjetljivoj dječjoj koži i proizvode koji su zaduženi za dobivanje i održavanje vaše preplanule boje.

NIVEA SUN Protect & Moisture linija

losionNIVEA SUN Protect & Moisture hidratantni losion za sunčanje

Njegujuća formula temeljena na naprednoj NIVEA SUN stručnosti na području zaštite od sunca štiti od štetnih UV-zraka i pruža temeljitu i dugotrajnu hidrataciju. Učinkoviti sustav UVA/UVB-filtera pruža trenutnu i pouzdanu zaštitu od sunca. Praktičan proizvod za cijelu obitelj. Za njegujući i ugodan osjećaj na koži i 24-satnu zaštitu od dehidracije kože.

MPC (200 ml): 65,00 kn (SPF 15)

MPC (200 ml): 82,90 kn (SPF 20)

MPC (200 ml): 91,90 kn (SPF 30)

MPC (200 ml): 104,90 kn (SPF 50+)

sprayNIVEA Sun Protect & Moisture hidratantni sprej za sunčanje

Hidratantna formula kombinira naprednu NIVEA SUN stručnost na području zaštite od sunca s pouzdanom NIVEA njegom za meku i zaštićenu kožu. Učinkoviti sustav UVA/UVB-filtera cijeloj obitelji pruža trenutnu i pouzdanu zaštitu od sunca.

MPC (200 ml): 88,90 kn (SPF 15)

MPC (200 ml): 92,90 kn (SPF 20)

MPC (200 ml): 99,99 kn (SPF 30)

 

 

 

 

Midas Widget

Ostavite komentar