Uživajte u sunčanju uz pravilnu zaštitu kože

Olival

Zagreb, 9. srpnja 2018. – Uslijed sunčanja, razina hormona serotonina u našem tijelu raste, što nas čini raspoloženijima i opuštenijima. Sunce će potaknuti i stvaranje i vitamina D. Izlaganje suncu nosi određene opasnosti, ali i brojne prednosti. Ako se dobro pripremite i pronađete kvalitetne proizvode za zaštitu i njegu kože, od sunčevih zraka itekako imate koristi!

Uživajte u suncu, ali s mjerom

Držite se preporuka liječnika! Pripazite ako koristite lijekove ili pripravke kao što je čaj od gospine trave, jer izazivaju povećanu osjetljivost kože. Na sunčanje odlazite prije 11 i poslije 16 sati, osjetljive oči zaštitite naočalama, a vlasište šeširom šireg oboda.

Zaštitite kožu u potpunosti

Izvrstan primjer cjelovite zaštite omiljena je domaća Olival Sun linija proizvoda za odrasle, ali i djecu. Učinkovito štiti i od UVA i UVB zračenja, a prirodno maslinovo ulje i kakao maslac dubinski njeguju kožu i ostavljaju je glatkom i mekom.

Olival

Odaberite svoju teksturu i faktor

Zaštitu od sunca slobodno prilagodite svom tipu kože. Osjetljivijoj će koži, sklonoj alergiji na sunce, odgovarati nježna SunMilk mlijeka. Ljubiteljice kokosa oduševit će suptilan ljetni miris, ali i bogata, hranjiva tekstura proizvoda.

Zaštitite kožu i pružite joj sjaj 

Kombinacija prirodnih ulja, kakva se obično nalazi u uljima za zaštitu od sunca, na koži stvara posebnu njegujuću barijeru. Dubinski je vlaži, hrani i ostavlja mekom i gipkom. Ulja udružena s učinkovitim UVA i UVB zaštitnim filterima i pružaju zaštitu od cijelog spektra sunčevih zraka, a koži daju prekrasan sjaj koji naglašava ljetni ten. Linija ulja za zaštitu od sunca stiže iz Olivala, a zove se Sun Oilé. Popularnost duguju formulaciji bez konzervansa, temeljenoj na visokokvalitetnom maslinovom ulju, bademovom ulju i kakao maslacu. Sun Oilé ulja idealan su odabir ako vašoj koži nedostaje dodatne njege i vlage! Olival ulja se nalaze u ambalaži s raspršivačem pa su praktična za nošenje i nanošenje, a dolaze u verzijama sa zaštitnim faktorom od 10 do 50.

M.Z.

Midas Widget

Ostavite komentar