Uzbuđenje na castingu uoči Bipa FASHION.HR-a

Ususret 26. sezoni Bipa FASHION.HR-a, koja je najavila pregršt noviteta i uzbudljivih modnih događanja održan je casting za izbor modela. U kinu Europa vladala je odlična atmosfera među poznatim hrvatskim dizajnerima i više od 200 prijavljenih modela. Etablirana dizajnerska imena među prijavljenim modelima izabrali su one koji će prošetati pistom i u najboljem mogućem svijetlu pokazati njihove nove kolekcije na tjednu mode, koji se ovaj put održava na čak tri lokacije od 15. do 24. ožujka.

Tradicionalni casting ove je sezone okupio iznenađujuć broj onih kojima je pista drugi dom pa se u dosad najviše prijavljenih modela našao veliki broj poznatih lica iz svijeta manekenstva, ali i mnoštvo novih kojima svijet mode tek otvara vrata.

Uz dobro poznatu lokaciju, 5.paviljon Zagrebačkog velesajma ove sezone tjedan mode Bipa FASHION.HR održat će se na još dvije lokacije, u Gliptoteci HAZU i Muzeju suvremene umjetnosti. U proljetno – ljetnoj sezoni najvećeg tjedna mode nastupit će brojna poznata dizajnerska imena: Ivica Skoko, Robert Sever, I-GLE, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Arileo, koji ove sezone obilježava 15 godina branda, Marina Design, Klisab, Anthony Avangard, Morana Krklec, Price on Request,Twins, Ivana Janjić, Jelena Holec, Marijana Cigić, Unaesthetik, Mates i Mateyaneira.

 

Midas Widget

Ostavite komentar