Uskoro stiže nova ARTDECO kolekcija za proljeće/ljeto!

U novoj ARTDECO kolekciji za proljeće/ljeto, potpuna inovacija je No Color Setting Powder, izniman fiksirni puder za lice koji se sastoji od potpuno prozirne i lagane baze i kombinacije sastojaka za optimizaciju svjetla. Pruža mat efekt i optimizira ten kroz refleksiju svjetla. Na temelju posebnih sastojaka i iznimne tehnologije, puder optimalno lomi svjetlo u svako doba dana poboljšavajući ten, što rezultira zdravom i svježom kožom. Prah je pogodan za sve tonove kože jer je završna obrada potpuno prozirna. Njegove iznimne osobine rezultat su posebnog proizvodnog procesa: bogata tekstura se ulijeva u kalup i ostavlja da se stvrdne, zadržavajući svoju kremastost. Zbog toga se prah lako nanosi, fine čestice na koži ostavljaju svilenkast osjećaj i dugo se drže na koži.

Moderna magnetska paleta sa svojim inovativnim kliznim mehanizmom savršena je za skladištenje ARTDECO sjenila, rumenila, sjenila u prahu za oči i posebno je praktična za putovanja.

Nova ARTDECO kolekcija biti će dostupna sredinom veljače u parfumerijama Douglas, Nama i Müller, a moći će se kupiti i putem WEB SHOP stranice www.kameja.hr te u Artdeco MAKE up BARu u Tomislavovoj 3.

Ostavite komentar