Upoznajte Huawei P10

Na otvorenju Mobilnog svjetskog kongresa 2017., tvrtka Huawei Consumer Business Group premijerno je predstavila pametne telefone Huawei P10 i P10 Plus. Dugo iščekivani noviteti u P obitelji uređaja spoj su prekrasnog dizajna, napredne tehnologije i najnovijih softverskih dostignuća. Dolaze u atraktivnim novim bojama, a opremljeni su novom prednjom i stražnjom Leica kamerom s najsuvremenijim značajkama snimanja portretnih fotografija i Leica prednjom kamerom  za snimanje savršenih selfieja.

Osim novih flagship pametnih telefona, Huawei je predstavio i drugu generaciju pametnog sata Huawei Watch 2, kao i Porsche Design Huawei Smartwatch. Uz podršku za 4G, ovaj uređaj spaja inovativnu tehnologiju i autentičan stil izrade, a odlikuje se prekrasnim dizajnom visokog stila i malom težinom uređaja.

Huawei P10 na najbolji način demonstrira stalnu Huaweijevu posvećenost postavljanju najviših standarda i inspirativnih kreativnih načina izražavanja. Ključne značajke uređaja uključuju:

  • Leica dvostruku kameru 2.0 kod Huaweija P10 i Leica dvostruku kameru 2.0 Pro Edition kod Huaweija P10 Plus, koje omogućuju snimanje umjetničkih portreta s preciznom 3D detekcijom lica, dinamičnim osvjetljenjem, značajkama za poboljšanje portreta, prirodnim bokeh efektom, Huawei Hybrid Zoom-om te prvom na svijetu prednjom Leica kamerom s potpunom novim senzorom s većim otvorom blende za izuzetne autoportrete;
  • Trendi boje i dizajn, uključujući izradu Hyper Diamond-Cut tehnologijom i raznim bojama razvijenim u partnerstvu s Pantoneom;
  • Kirin 960 procesor, Huawei Ultra Memory i novo EMUI 5.1 korisničko sučelje, 4×4 LTE MIMO antenski sustav i 2×2 Wi-Fi MIMO antenski sustav za neviđene performanse.

Pri izradi ovog pametnog telefona po prvi je put korištena tehnologija Hyper DiamondCut, a uređaj dolazi i u izvedbi završnice s profinjenim brušenim izgledom, odnosno visokim sjajem.

Huawei P10 i P10 Plus dostupni su u različitim jedinstvenim bojama što je rezultat suradnje s uglednim Pantone Color institutom, vodećim svjetskim autoritetom za boje. Kombiniranjem Huaweijeve vrhunske vještine dizajna i Pantoneovog znanja, stvorene su dvije nove boje koje odražavaju osobnost suvremenog potrošača i postavljaju novi trend na tržištu pametnih telefona. Boje Dazzling Blue i Greenery, Pantoneova boja godine za 2017., stvorene su od strane Pantone Color instituta, dok ih je Huawei dodatno oplemenio za prekrasan sjajni efekt novog pametnog telefona.

Uređaji u HyperDiamond-Cut izvedbi dostupni su bojama Dazzling Blue i Dazzling Gold. Uređaji u brušenoj izvedbi dostupni su u bojama Greenery, Rose Gold, Mystic Silver, Graphite Blacki Prestige Gold, a boja Ceramic White dostupna je u izvedbi s visokim sjajem.

Nastavljajući tradiciju prepoznatljivog dizajna P serije, Huawei P10 je elegantan i tanak uređaj debljine svega 6,98 mm što jamči ugodno držanje u ruci. Obje izvedbe s 5,1–inčnim i 5,5-inčnim zaslonom dolaze s Corning Gorilla 5 zaštitom stakla te uskim rubovima, dok Huawei P10 Plus ima 2K zaslon za više detalja.

Osim metalnog izgleda koji naglašava minimalistički i čist dizajn, senzor čitača otiska prsta na Huaweiju P10 i P10 Plus sada je smješten s prednje strane telefona i nalazi se ispod stakla. Senzor čitača otiska prsta zamjenjuje navigacijsku traku čime je omogućen još bolji pregled zaslona, uz brže i ergonomičnije korištenje opcije pametnog dodira.

HUAWEI P10 64GB + 4GB  – €649

HUAWEI P10 Plus 64GB + 4GB  – €699

HUAWEI P10 Plus 128GB + 6GB – €799

Midas Widget

Ostavite komentar