Uplešimo u ljeto uz maštovitu i šarenu kolekciju Havaianasa!

  – Prekrasne, fantastične, jedva čekam da ih probam,  obučem, osjetim na nogama….  šuškalo se jučer na terasi  „A most unusual garden” dok su lica  prisutnih  uzvanika   zračila onim blistavim sjajem koji imaju friško zaljubljeni.

A kako i ne bi, kad su uz vruće ritmove sambe predstavljeni  noviteti iz Havaianasa   –  odnosno njihova nova, neodoljiva linija  ljetne   kolekcije.

–        LJUBAV NA PRVI DODIR – rekla je kolegica Ana iz redakcije dok smo se divile  izloženim primjercima koje  ovu sezonu  stižu u  šarolikim, maštovito  rasplesanim  varijantama . Dizajnerske kolaboracije poput one s Disneyjem, Star Wars franšizom ili Marvelom,  svojim neodoljivim grafikama ostavit će trag na pijesku, ali i osmijeh na stopalima, jer ove popularne japanke nisu samo obuća za plažu, nego su postale simbol casual, pozitivnog, inovativnog i zabavnog stila života.

Omiljeni brand, iliti popularne „Havajke“ za  ljetne dane, ali i noći,  obogaćuje novim linijama  koje unose optimističan brazilski duh u svaki segment života.  Tako ćemo sa čarolijom na nogama,  uplesati u  toplo i rasplesano ljeto koje nam je već pokucalo na vrata.

Uživajmo, plešimo, veselimo se s novom kolekcijom koja je mislila na sve,  pa i na one koji nisu  na odmoru.

 Havaianas Slim Cool – neodoljiva linija koja asocira na ljeto, savršeno vas uvodi u ljetno raspoloženje, čak i kada niste na odmoru.

Poseban naglasak stavljen je na kolekciju sandala „You Riviera“ koje osvajaju svojom multifunkcionalnošću i urbanim dizajnom. Izrađene od ekološke kožne savršeno će pristajati svačijem stopalu i biti idealna pratnja u svim ljetnim prigodama, kako na plaži, tako i na ležernom večernjem koktelu ili šetnji gradom.

Rosie Kugli

Ostavite komentar