Uljni losioni za dubinsku njegu u 5 minuta

Svi znamo da je dubinska hidratacija osobito važna tijekom ljetnih mjeseci kada se više znojimo pa tako i češće tuširamo. Ali tko ima vremena nanositi losion za tijelo nakon svakog tuširanja?

Ali losione za tijelo ipak ne smijemo zanemariti jer losioni hrane našu kožu dragocjenim uljima i hranjivim sastojcima čija je svrha štititi vanjski sloj kože od isušivanja, pigmentskih mrlja, bora i pucanja.

Prirodna ulja i maslaci za kožu poznati su kao dobar izbor, no, njihovo nanošenje i upijanje masnih tragova zna potrajati, ali sada je dovoljno samo pet minuta njege uz NIVEA uljne losione koji pružaju dubinsku hidrataciju i pouzdanu njegu, brzo upijanje bez osjećaja ljepljivosti te čini kožu glatkom i blistavom. Možete izabrati između čak četiri neodoljiva mirisa u kombinaciji s dragocjenim uljima – NIVEA Cherry Blossom & Jojoba Oil, NIVEA Rose&Argan Oil, NIVEA Cocoa&Macadamia Oil i NIVEA Vanilla&Almond Oil. Mirisi novih NIVEA uljnih losiona razbudit će sva vaša osjetila, a ulja dubinski hidratizirati kožu i učiniti ju baršunasto mekom.

A.M.

 

Midas Widget

Ostavite komentar