Uljepšajte svoj prostor samo jednim zidom! Donosimo inspiracije!

Ukrašavanje interijera chic tapetama vraćaju se na velika vrata. Obožavamo nove uzorke i boje tapeta koje se u zadnje vrijeme sve češće vide u časopisima za uređenje doma. Glavni trendovi uključuju grafičke uzorke, floralni dizajn i metalne akcente.

 

Naglasite samo jedan zid! Kada vaš prostor treba neku žarišnu točku, oslikavanje zida čini se kao jednostavno rješenje. Prije nego što posegnete za kistom, čekirajte ponudu tapeta. Odabirom uzorka sa živopisnom paletom ili geometrijskim dizajnom povećavate utjecaj same naglašenosti zida. Ako želite stvoriti izdvojeni prostor u vašem domu, dodajte uzorak sa elegantnim pozadinskim akcentom koji može transformirati čitavu sobu samo jednim zidom.

Neutralne i monokromatske sobe mogu biti umirujuće, ali nakon nekog vremena možda ćete htjeti dodati malo razigranosti u svoj prostor. Dodavanje neutralne teksture ili pozadine s uzorkom može biti odlično rješenje.

Začinite prostor glamuroznim sjajem

 

View this post on Instagram

 

Pj’s, Netflix, and this bedroom – what could be a better trio 👌🏼 Regram: @modaprints Mural: Blush Floral Mural

A post shared by Anewall (a•new•wall) (@anewalldecor) on

Vaš foaje i dnevni boravak mogu dobiti glamurozan makeover sa svjetlucavim tapetama s cvjetnim ili grafičkim uzorkom.

Metalne boje dodaju svjetlost i povećavaju prostor, stoga ne brinite o odabiru dizajna s tamnom pozadinom. Ne bojte se biti kreativni i uživajte u svom novom prostoru!

 

View this post on Instagram

 

Guest bathroom revamp with our Black and White Floral Wallpaper 😍 #anewalldecor Regram: @lindsay_hill_interiors

A post shared by Anewall (a•new•wall) (@anewalldecor) on

Izvor: Cover Style

Midas Widget

Ostavite komentar