Uljepšaj mi dan…

Foto: Nikola Ljubojević

Napisala: Rosie Kugli

08.07.2017. – “O sreći razmišljam kao o potpunoj bezbrižnosti, kad prošlost nije važna i kada se budućnost čini pouzdano ružičasta, kada nam u cipelama nema ni najmanjeg zrnca pijeska. To je nešto nedostižno, utopijsko, i upravo baš to sreću u našim maštanjima čini toliko lijepom.” (Amanet)

07.07.2017. – Opraštanjem nećemo promijeniti prošlost, ali oprostom mijenjamo budućnost.

LJUBAV

26.06.2017.  – Ljubav  je sila koja pokreće svijet.  Zbog nje sve ima smisla,  jer ljubav nikada nije promašena, nije uzaludna. Ona je ljepota koju živimo, ali i ostavljamo za sobom.

25.06.2017. – Ako želite stvarati glazbu morate odsvirati crne i bijele tipke …

Mislim da je jako važno otkriti što zapravo hoćeš. Bitno je vratiti strast u svoj život i ne odustati samo zato što si jednom davno propustio priliku nešto napraviti. I nitko ne kaže da će biti lako.

Kada sam počela pisati, moje „tekstove“ nitko nije želio ni pročitati, a kamoli objaviti i činilo se kao da gubim vrijeme. Tisuću puta pitala sam se, kad sam u noći, umorna i crvenih očiju lupkala po tastaturi, pa dobro jesam li normalna? Što to radim? I čemu? Hoće li itko, ikad’ pročitati ove retke?

No, ako želite stvarati glazbu morate odsvirati crne i bijele tipke zajedno…Vaša Rosie

19.06.2017.  – Život je igra. Igra je život.
Vizualizirali smo velike stvari dok smo bili djeca, možemo ih vizualizirati i dalje. Dok god smo ovdje, bez straha. Možemo živjeti svoju veliku igru i iskoristiti svoju moć: odgovorno pristupiti svojim snovima, dati sve od sebe da se ostvare… a kad se ostvare budimo zahvalni! Jer zahvalnost je mjera sreće!

18.06. 2017.  – Optimizam, vedrina duha, snaga, vjera, snovi koje sanjamo  – to je naš pojas za spašavanje. To je ono što nas drži „iznad vode“, ne dopušta nam da potonemo.

Danas mislim da su sretni, ne oni koji sanjaju snove, već oni koji su spremni platiti cijenu da ih ostvare. Puno se ljudi boji reći što žele i upravo zato to nikada i ne dobiju. A najveća avantura u koju se čovjek može upustiti je da pokuša ostvariti svoje snove.

*** dobro je znati: na početku se snovi čine nemogućim, zatim nevjerojatnim, a zatim neizbježnim! 😊

Rosie Kugli

Midas Widget

Ostavite komentar