Uhvati Rider val

Rider je najznačajniji tehnološki brend kompanije Grendene. Rider sandale dizajnirane su i proizvedene u Brazilu te su već godinama prisutne na tržištu kao najprodavaniji brend u segmentu muške ljetne obuće.

Rider je prije svega sportski brend okrenut ljudima koji su aktivni u svakodnevnom životu. Neki ga doživljavaju kao surferski brend s elementima Street fashiona. Inspiracija brenda definirana je u 3 kategorije: sport, casual i streetwear.

rider

 

Rider je inovativan proizvod koji koristi novu Grendene tehnologiju pod nazivom Dry Eco Foam.
Glavna karakteristika ove tehnologije je korištenje super udobnog materijala fantastičnih elastičnih performansi. Također, taj se materijal koristi u kombinaciji s EVA gazištem na većini modela što je posebna ekskluzivna formula koja omogućuje non-stop suho gazište. Jedna od ključnih karakteristika DEF tehnologije je i inovativna obrada gazišta sandale posebnim kemijskim tretmanom koja osigurava da materijal ne podliježe poroznosti te da je vodootporan, dok je s druge strane obložen materijalom s memorijskim pamćenjem pritiska i oblika stopala.

Jeste li i vi lifeaholic?

Moto kampanje brenda Rider je riječ lifeaholic. Znate li što predstavlja ta riječ?

Mladi lifeaholici uvijek žele nova iskustva. Oni imaju svoje favorite, ali ne isključuju nove mogućnosti. Lifeaholici se ne boje kombinirati boje, već žele posebnu energiju. Rider vjeruje da se u životu više uživa kada se živi intenzivno. Iz tog razloga, svojim novim avangardnim modelima želi isprovocirati promjene u stavu i ponašanju mladih konzumenata.

Rider možete kupiti na sljedećim lokacijama: City Center one West (Rider otok), City Center one East (Rider otok), City Center one Split (Rider otok).

Midas Widget

Ostavite komentar