Udovice čuvajte se, novi zakon je snazi!

Nakon zagrebačke premijere filma Ministarstvo ljubavi, sigurni smo da će komedija u režiji Pave Marinkovića oduševiti baš sve generacije:)

mlj

Svečana premijera komedije “Ministarstvo ljubavi”, redatelja Pave Marinkovića održana je u ponedjeljak 31. listopada 2016. u Cinestaru Branimir centra.  Ministarstvo ljubavi je sjajna priča inspirirana hrvatskim obiteljskim zakonom, koji udovicama hrvatskih branitelja omogućuje primanje novčanih naknada, ali zabranjuje nove ljubavi, a prema sinoćnjim rekacijama publike, sigurni smo da će ova komedija dospjeti na vrh liste favorita domaće filmske produkcije. Film je sniman u okolici Drniša i okolnim mjestima, selima, Dalmatinske zagore.

Odlična glumačka ekipa sa Ecijom Ojdanić u glavnoj ulozi koju zaista možemo zamisliti u svakoj ulozi glumi jednu od udovica iz Dalmatinske zagore, gdje je i snimljena većina Marinkovićeva filma. Uz Eciju u filmu glume Stjepan Perić i Dražen Kühn koji su se izvrsno snašli u svojim ulogama inspektora čiji je zadatak bio raskrinkati nečasne radnje udovica:)

ecijaU filmu se pojavljuje i niz vrhunskih hrvatskih glumaca, a između ostalih Olga Pakalović, Dijana Vidušin, Daria Lorenci Flatz, Nenad Srdelić, Janko Popović Volarić, Matija Prskalo, Ksenija Marinković, Snježana Sinovčić-Šiškov, Hristina Popović, Edita Karađole i mnogi drugi koji su jamstvo da “Ministarstvo ljubavi” uz obilje smijeha donosi i odličnu filmsku priču.

Ako želite saznati, što se sve krije iza priče “Ministarstva ljubavi”, što je dozvoljeno, a što nije udovicama hrvatskih branitelja, preporučujemo da pogledate ovu odličnu komediju koja će se početi prikazivati  od 03. studenoga 2016., u kinima, kada film kreće u distribuciju.

P.S. Možda bi radnja novog Marinkovićevog filma mogla biti vezana uz rastavljene parove i hvatanje onih koji ne plaćaju alimentaciju, naravno sa Ecijom Ojanić u glavnoj ulozi inspekorice:)

Ana Mišić

 

 

 

 

Midas

Sljedeći članak >
Londonski štih branda SOPAR

Ostavite komentar