U Zagreb stigla ljetna kolekcija nakita Dodo

Prelijepo dizajnirani privjesci u obliku školjke, sunca i morske zvijezde donijeli su djelić ljetne atmosfere i na gradski asfalt

Ovaj luksuzni brend najpoznatiji je upravo po svojim prelijepo izrađenim privjescima,  čije su poruke univerzalno prihvaćene, jer ljubav, sreća  prijateljstvo pronalaze put do svačijeg srca. Upravo je najpopularniji svjetski glazbeni festival Coachella inspirirao nove komade nakita, čiji dizajn i boje prenose prepoznatljiv boho-chic stil i atmosferu Kalifornije. Privjesci u obliku sunca i školjke, koje možete pronaći i na njiihovoj zagrebačkoj adresi u draguljarnici Malalan, Cesarčeva 6-8, izrađeni su od ružičastog zlata, dok je morskoj zvijezdi pridodan i sjaj emajla.

Linija nakita Dodo pokrenuta je 1994. godine od strane luksuznog nakita talijanskog brenda Pomellato. Od samih početaka izdvaja se svojim zaigranim i nekonvencionalnim duhom, koji kroz svoje komade nastoji prenijeti i dočarati poruke i vrijednosti namijenjene trendseterskoj publici obaju spolova. U Zagrebu je ova linija prisutna od 2017. godine, a kreativnim ljubiteljima modernog dizajna i vrhunskih materijala donosi i mogućnost da sami dizajniraju nakit prema vlastitim željama.

A.M.

Ostavite komentar